+1 tipp a harmonikus párkapcsolathoz

Kedves olvasó! Mint az oldal és a könyv szerkesztője figyelemmel kísérem a blog-on és az oldalon megjelenő írásokat, és itt-ott tevékenyebben is próbálok hozzájárulni az oldal fejlődéséhez. Amikor a 13 tippet és a hozzászólásokat is olvasgattam, eszembe jutott egy igen fontos apróság. Ezt szeretném veled megosztani, korra és nemre való tekintet nélkül.

Miután a 13 tipp a harmonikus párkapcsolathoz, csak egy kivonat Andi készülő könyvéből, ezért itt semmi hiba nem történt csak hamarabb lett vége a cikknek, és a felsorolásnak mint kellett volna. Mindenesetre bennem komoly űrt hagyott a cikk, ezért úgy döntöttem kiegészítem. Ez elől Andi sem zárkózott el, sőt egy másik cikk megírására is buzdított, ám a "Kulcs a Nőkhöz" teljes befejezésére még kell egy kis szabadidő.

Remélem ez a +1 tipp, csak úgy mint a TOTO-ban igazi nyeremény lesz a párkapcsolatban élőknek és a párkapcsolattal jelenleg nem rendelkezőknek is.  

Tudom biztosan, hogy a leírtakat mind te is tudod, hiszen ezt a születésünkkor mind tudjuk. Csak valahogy az út folyamán jelentkező külső hatásokra, sok minden elhomályosul az eredeti tudásunkból.

Sokan sokféleképpen értékelték már a Média romboló erejét, itt és most csak a párkapcsolati hatásait vizsgálnám. Az utóbbi évtizedekben egyre több az olyan film és sorozat amiben a Nő és a Férfi szemben állnak egymással, és ez még nem is minden, mert komoly ellentétek vannak közöttük. Ezáltal teljesen elfogadott lett, hogy a férfi a nő ellensége, és csak az erős kemény nő áll meg a lábán a viharos üzleti életben is. Az érzékeny vagy érző férfiak nagy része pedig a saját neméhez vonzódik. Ezzel nagyon ügyesen "legalizálták" is ezt a szemléletet, és erősítették a társadalomban ennek a képnek az elfogadását, gyakorlását és terjesztését.

Nem kell harcra, háborúra, \"kardozásra\" gondolni mert nem ezért születtünk a földre.
Amiért születtünk az a feltétlen, azaz Feltétel Nélküli Szeretet elsajátítása. Már ha hihetünk a régebben élt Mesterek tanításainak.

De történni fog más ennél sokkal örömtelibb dolog is, a rengeteg felszabadult eddig munkára fordított energia, átbillen a szeretet oldalára és boldogabb, kiegyensúlyozottabb lesz a világ.

Na de nem is erről akartam írni, csak valahogy mellékvágányra futottam. Ami a legfontosabb, és azért a filmekben is kitérnek rá itt ott burkoltan: Szeress és hagyd, hogy szeressenek.

Ahogy egy filmben is elhangzott \"szeretlek, úgy ahogy vagy\". Lehet, hogy nem idéztem pontosan, azonban az üzenet lényege mégis ez. Fogadd el a társadat egyenrangú félként \"úgy ahogy van\" és hagyd, hogy ő is így tegyen, saját belátásából a szereteted, és saját szeretete hatására. Ha nem így teszel nem teljesülhetnek az álmaid hiszen minden más az EGO műve lesz.

Szeress, feltétel nélkül, mert a feltételeket az EGO szabja meg.

Ha szeretsz nem akarsz uralkodni, irányítani, birtokolni, ezért nem lesz kardozás, féltékenykedés stb.
Boldog párkapcsolatra és életre nem számíthatsz másképpen, csak ha magadat adod, teljes szívedből. Ezt ne feledd el soha.

Semmit sem ér ha csak viselkedsz a pároddal, hiszen előbb utóbb kiesel a szerepedből és akkor "kiborul a bili".
Itt az ideje, hogy megértsd azt amit már régen tudsz, a másik is ember, veled egyenrangú, és ugyanúgy szeretetre vágyik mint te.

Minden más csak rizsa.

Ezennel búcsúzom, remélem csak, hogy nem borzoltam fel nagyon az érzelmeidet. Hidd el, csak az a szándék vezérelt, hogy boldogabb légy.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.