Négy tipp a Szerelem angyalai jóskártyához

A „Szerelem angyalai jóskártya” egy nagyszerű kártyacsomag a szerelmi vetések elkészítéséhez. Fontos azonban, hogy néhány alapvető szempontot figyelembe vegyél, amikor ezt a kártyát használod, hiszen a lapok értelmezése és összeolvasása nagyon fontos feladat a jóslat megfejtéséhez.

Nézzük meg, hogy melyik az a négy tipp, amely segíthet a jóslásban:

 

 

 

 

1. Tedd fel a kérdésedet, mielőtt húzol!

Egy jó kérdés nagyon sokat segíthet a jó válaszban. Itt arra figyelj, hogy ne eldöntendő kérdést tegyél fel. Tehát ne olyat, amelyre igen vagy nem a válasz. Legyen nyitott a kérdésed, mint például:

  •  Mit tegyek most?
  •  Hogyan érez irántam a másik ember?
  •  Mire számíthatok most a kapcsolat alakulásában?

2. Vizsgáld meg külön a partnered érzéseit a lapok segítségével!

Nagyon fontos, hogy ne csak egy üzenetet várj a húzásnál, hanem bátran kérdezz rá a másik érzéseire vagy akár szándékaira is. Ezt akár külön külön lappal is megteheted. Előfordulhat ugyanis, hogy üzenetként egy nehezebb lap jön ki, mégis a másik érzéseit vizsgálva egy pozitív lapot kapsz. Ez azt jelenti, hogy vannak nehézségek a kapcsolatban, de a szándék megvan a kapcsolat elmélyítésére.

3. Nézd meg a lapok negatív oldalát!

Ha csak egylapos üzenetet húzol, akkor ne felejtsd a lap másik, ellenkező oldalát is megvizsgálni. Ne feledd, hogy mindennek van két oldala, hiszen poláris világban élünk. Nézzünk néhány lap negatív oldalát mintának:

Például:

  •  Nyugodtan szerethetsz: Félsz kitárni a szívedet, mert eleve feltételezed, hogy megint bántani fognak.
  •  Engedd el az irányítási problémákat: Nem karod kiengedni a kezedből az irányítást, mert azt gondolod, hogy akkor nem az fog következni, amit te szeretnél.
  •  Szenvedély: Nincs elég tűz a kapcsolatban, ezért lassan döcög előre. Talán csak nem mersz örülni a kapcsolatnak, mert sok benned a félelem.
  •  Eljegyzés: Nincs elkötelezettség a kapcsolatban vagy éppen a közös célok hiányoznak.

4. Készíts kirakásokat!

A kirakások segítenek pontosabb képet kapnod a párkapcsolatról. Néhány kirakást találsz az útmutató füzetben is, de ha szeretnél még többet, akkor talán pont neked készítettem el egy vetéskönyvet a Szerelem angyalai jóskártyához. Ez sokban segít majd, értelmezni a lapokat.

 

Például egy kirakás a könyvemből:

1. Jelen lehetőségeid a kapcsolatban

2. Hatás a partnerem felől

3. Tudatalatti hatás (ez az, ami benned van)

4. Amit tenned kell (ez legyen a következő lépésed