A rejtett titkod most feltárul

Mindannyiunknak vannak rejtett titkai. Még olyanok is, amelyeket a külvilágon kívűl önmagunknak sem árulunk el.

Mi lenne, ha tudnád milyen mozgatórugók visznek tévutakra?

Talán könnyebben tudnád megoldani a nehéz, problémás helyzeteket. Erre ad egy megoldást a „Vakfolt” nevű kirakás. Talán már ismered, hiszen talán az összes Magyarországon kapható tarot könyvben benne van.

Most én egy másik aspektusból fogom itt megmutatni, mire is képes 4 egyszerű lap, ha a hagyományostól eltérően használod. Ezzel pedig feltárulhat előtted olyan titokzatos világ, amely mélyebbre visz önmagadba.

Ehhez az udvari lapokat fogom felhasználni. Hiszem, hogy ezeknek a gyakorlására fordított idő sohasem lehet túl sok, mert ez mindenkinek nehezebb egy kicsit.

 

Maga a kirakás 4 lapot tartalmaz, és a 16db udvari lapra lesz hozzá szükséged.

Vakfolt kirakás

1. lap: Egyértelmű identitás
Megmutatja milyennek látod magad illetve mit mutatsz tudatosan a külvilágnak

2. lap: Nagy ismeretlen
A tudat alatt játszódó folyamatokról szól, amit te sem és a környezeted sem lát rajtad. Mégis jelen van, hat rád és a környezetedre egyaránt.

3. lap: Árnyékod
Lényednek az a része, amit tudsz magadról, de nem mutatsz meg másoknak.

4. lap: Vakfolt
Az a részed, amelyet mások tudnak rólad, de te magad nem vagy tisztában vele. Nem ismered el önmagad részeként.

Példa a „Vakfolt” vetéshez

Egy az ötvenes éveiben járó hölgynek készítettem ezt a kirakást, aki párkapcsolati problémával keresett meg. Nagyon impulzív és határozott egyéniségnek látszott számomra. Utóbb ki is derült, hogy oroszlán jegyű, aki már kellő élettapasztalattal a háta mögött, igen erős karakterjegyekkel rendelkezik.

1. lap Érme király

Ez azt jelzi, hogy egy nyugodt, békés, önálló személyiségnek mutatja magát. Olyan embernek, aki szeret másokról gondoskodni, és van rá eszköze. Meggondolt, lassan dönt és hűséges típus.

2. lap: Kard király

Ez egy olyan része, ami határozott, férfias és igen semlegesen áll az élethez. Mivel ő sem látja, ezért így hajlamos ennek a negatív oldalát megélni, ami a közönyös, zárkózott, akár okoskodó is lehet. (Azt gondolom tudod, ha valamit elfojtasz az a külvilágban megjelenik, így valószínűleg egy férfi képében ez jelen is van valahol a környezetében.)

Ezt vissza is igazolja, hiszen valóban a kedvese pont ilyen ember, aki nagyon zárkózott, keveset beszél és nem nagyon mutatja meg az érzelmeit. Keveset is találkoznak.

3. lap: Kehely királynő

Ez az a részünk, amelyet félünk megmutatni másoknak, árnyékban tartjuk. Itt egy olyan személyről van szó, aki rendkívül érzékeny, mély érzésű és intuitív személy. Valószínűleg ez az érzékenység az oka, amiért elrejti, hiszen különben sebezhetővé válna. Valójában pedig egy lágy, kedves, jól alkalmazkodó embert rejt ez a lap.

4. lap: Kard királynő

Ez vakfoltként azt a részünket mutatja, amit mi magunk nem látunk, de mások bizony annál jobban. Itt a kard királynő egy nagyon határozott, karakán, könnyen és gyors döntéseket hozó személy. Aki kicsit távolságtartó, és bizony nem igen szeret az érzelmeiről beszélni. Ugye így már érthetőbb miért is talál ugyanilyen párt magának?

Összegzés

Ami feltűnhet itt, hogy a számára ismeretlen oldalon kard lapok vannak, amelyek azt jelzik, hogy sokat van a fejében, sokat gondolkozik, vívódik. Visszahúzódó, mivel annyira sebezhető a valóságban (Kehely királynő), így gyakran kerülhet nehéz helyzetbe a kapcsolataiban.

Mi a megoldás?

Fel kellene vállalnia az érzékeny oldalát, megélni és kifejezni az érzéseit. Persze először is önmaga előtt. Ezután szép finoman és persze intim kettesben a párja előtt is. Ekkor már nem fog kompenzálni, és bátrabban mer majd a megérzéseire hallgatni. Így kevesebb időt fog a gondolatai csapdájában őrlődni.

Ez az ember persze sokat küzdött, leginkább persze önmagával, ezért gyakran kérhetnek tőle tanácsot. Ezt vissza is igazolta az elemzés után. Valóban sok ember támaszkodik rá, amit nagyon komolyan vesz és felelősséggel igyekszik megoldani. Hiszen a kemény, határozott részét nem is látja, így persze, hogy a külvilágban kell megtapasztalnia. Ha ezt felismeri és elfogadja önmaga részeként, akkor könnyebben fog boldogulni a kapcsolatában is.

További hasznos önismereti vetéseket találhatsz a „Tarot vetések minden helyzetre„ vagy a „Nőiességed felébresztése” című ebook-unkban. Sokat segíthet, „A tarot-kártya és az asztrológia” összeállításunk, amely mind a 12 jegyre tartalmaz kirakásokat és egyéb hasznos tanácsokat.

Ha kimondottan a párkapcsolat érdekel akkor a „Vetések a szerelemhez” című ebook-ot ajánlom, amelyben a párkapcsolat minden időszakára, helyzetére találhatsz vetést.

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.