A szerelem kártyái

Bár már elmúlt a tavasz, a bimbózó szerelmek ideje azonban továbbra is jelen van, hiszen tombol a perzselő nyár. Ilyenkor sokkal nyitottabbak vagyunk a kapcsolatokra, a romantikára, akár egy könnyed nyári kalandra is.

Nézzük meg együtt milyen lapok jelzik a flörtöt, a szenvedélyes szerelmet vagy a hosszú távú kapcsolatot a tarot-kártyákban. 

A tarot-kártyákon pontosan lehet látni, ha egy kapcsolat csak egy nyári románc és azt is, hogy ez éppen hosszú távú elköteleződésről szól-e. Igazából még azt is, hogy az illető milyen külső és belső jegyekkel bíró személy lesz.

A kapcsolat kezdetéről üzenő tarot-lapok a következők:

Szeretők

Klasszikus értelemben véve új érzelmi kapcsolatot jelez. Ahogyan a képen is látod, egy férfi és egy nő közeledik egymás felé. Ez a kapcsolat kezdetére utal, amikor teljes bizalommal, nyitottan és őszintén fordulunk egymás felé.

Kehely 1

Itt csak egy kelyhet látsz amely a felhőből kinyúlva Isten kezében van. Szinte ajándékként érkező szerelmi kapcsolatra utal a kártya. Ahogyan minden egyes számú lap, ez is a kezdetekről szól. Új szerelem köszönt az életedbe.

Kehely 2

Hasonlóan a Szeretők lapjához, itt is egy férfi és egy nő van a képen. Éppen koccintanak egymással. A kupa a folyadékkal az érzelmeket jelenti, amit itt megosztanak egymással. Heves érzelmi kapcsolatot jelez a kártya.

Kehely lovag

Egy gyorsan közeledő szerelmi kapcsolatról van szó. Olyan férfiről aki nem akar elkötelezettséget, csak szenvedélyt, szerelmi mámort keres. Ez egy könnyű nyári kaland, amely nagyon szép emlékként ad majd erőt a szürke, fagyos téli hétköznapokban is.

Kehely apród

Ez is egy kezdődő kapcsolatról szól, ahogy minden apród lap a kezdeteket jelzi. Ami fontos különbség a Kehely egyes lappal szemben, hogy ez egy bimbózó kapcsolat, lehet akár csak egy plátói szerelem is. Fiatal embert is jelezhet, aki még nagyon naiv és semmilyen elkötelezettséget nem akar vállalni.

Botok 8

Meglepetésszerű, váratlan szerelemről szólhat. Igaz egy kirakásban akkor jelez szerelmet, ha körülötte van még érzelmi lap. Például egy Kehely apród vagy egy Kehely lovag mellett.

Kehely 7

Ez a nagy rózsaszín ködről szól. Jelezhet plátói szerelmet, amely nem teljesül be hiába is szeretnénk. Mindazonáltal felpezsdíti életünket és másképpen nézünk a világra.

Egy szilárd kapcsolat kártyái:

Botok 4

Ez a lap szólhat eljegyzésről és esküvőről egyaránt. A lapon már ránézésre is harmónia uralkodik, hiszen a férfi és nő ezen a képen egymás mellett áll. Fejük egy vonalban van, amely az egyenrangúságot, egyenlőséget szimbolizálja.

Kehely 10

A lapon egy egész család látható, ahol a háttérben még a közös otthont is felfedezheted. Ha ez a lap jön ki, akkor biztos lehetsz abban, hogy párod komolyan gondolja veled a családalapítást. Ha még nem vagytok házasok, akkor eljegyzésre is számíthatsz. Ha pedig már hivatalosan is egy pár vagytok, akkor pedig további gyarapodást is jelezhet. Új otthon vagy akár egy gyermek érkezése is lehetséges.

Érme 10

A biztos, tartós, hűséges kapcsolat jelölője ez a tarot-kártya. Már vannak biztos alapok és valószínűleg több éves kapcsolat van már mögötte. Közös értékeik és hűségük fémjelzi a kapcsolat jövőjét.

Kiegyenlítődés

Egy mély harmónia megéléséről szól. Lassú, de biztos kapcsolatot jelez, amely folyamatosan javulni, fejlődni fog .

Ezek a legjellemzőbb szerelem kártyák. Igaz vannak olyan lapok is, amelyek érzékiségre, szexualitásra utalnak, ezt jelzik. Ezt azonban majd egy következő írásomban kibontom.
Addig is élvezd a nyarat, a szerelmet és éld a pillanat varázsát.

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.