Honnan tudhatnám meg azt, hogy mi az életcélom?

Mi várható a kapcsolatomban?

Hogyan jussak túl ezen a válságon?

Hogyan használjam és mire jó az angyalkártya csomagom?

Sok feladat van életünkben, amelyekhez útmutatásra lenne szükségünk. Ha szeretnél segítséget és pontos válaszokat, akkor ennek a könyvnek használatával ezt megkaphatod.

Ez a könyv a különböző angyalkártya csomagok használatához ad segítséget és több féle kirakást is. Ezekben minden helyzetre találsz többféle vetést is, legyen az párkapcsolati probléma, döntések vagy életfeladat megtalálása.

Az első angyalkártyámat 2003-ben vásároltam és azóta is rendszeresen használom, sőt újabbakkal gazdagítottam a készletemet. Most már persze a választék óriási és maga a vásárlás sem egyszerű. A könyvben ehhez is kapsz segítséget majd. 

Az angyalok jóskártya csomagok tulajdonképpen bármilyen élethelyzetedben tudnak segíteni, ráadásul szeliden és gyöngéden teszik mindezt. Mivel az angyalkártya tulajdonképpen egy kitárulkozó kapu is a felső világhoz, ezért az Égiek segítségét így könnyebben be tudod vonzani vele az életedbe.

Réges-régen még én is csak kisebb kirakásokat, egy-két lapot húztam belőle. Ma már azonban komolyabb elemzésekre, útmutatásokra, válságok megoldására van szükség. Ehhez nekem is fejlődnöm kellett és az elmúlt 10 évben sok kirakás született meg a napi problémák megoldásához.

Azok az amberek akik hozzám járnak tanácsadásra ezek segítségével kaptak hatékony útmutatást és sokszor végső menedéket is a lapok üzenetéből. Tanácsadói munkámban nagy hangsúlyt kap a képek használata, amelyeknek csodás tárháza az angyalkártya.

        A könyv tartalma

  • Hogyan vásárolj angyalkártyát
  • Hogyan kérj segítséget az angyaloktól
  • Mi segítehet, ha holtpontra jutottál
  • Általános angyal és tündérkártya kirakások 17 vetéssel /jóslás, párkapcsolat, döntés, vágyak, tervek, anyagi helyzet témáiban/

          

 Hargitai Andi Tünde - Angyalkártya kirakások ebook Hargitai Andi Tünde - Angyalkártya kirakások ebook tartalom

 

VISSZAJELZÉSEK

"Kedves Andi!
Amint megkaptam a könyvet, rögtön átnéztem. Már első olvasatra is sokat segített. Különösen a felépítése, és sokoldalúsága tetszett meg benne. Alig várom, hogy kipróbáljam a vetéseket.  Andi  "

"Bár nekem csak egyféle angyalkártyám van, mégis nagy örömmel vettem kezembe a könyvedet. Az általános kirakások sokszínűsége nagyon tetszik. Azt írtad próbáljuk meg nyugodtan a kapcsolati vetésket is azzal a kártyával, amelyik éppen megvan. Én kipróbáltanm a Napi útmutatás kártyacsomaggal. Meglepő válaszok jöttek, amelyek komoly segítséget adtak a számomra.
Köszönöm ezt a csodás könyvet és a munkádat.  Kriszta  "

A tanfolyamon meséltél az új könyvedről és már vártam mikor lesz végre kész. Hát megérte várni. Nekem ugyan nincs meg az össszes kártya, amiről írsz, de tervezem a Szerelem angyalai csomagot megvenni majd. Ehhez most adtál inspirációt ezzel a gyüjteménnyel.
Köszönöm szépen!  Petra"

Könyvem segíthet neked is utat nyitni az angyalok és az égiek felé. Így hatékony segítőkkel együtt haladhatsz az élet zűrzavaros forgatagában.

Az e-book ára 2.200,-FT

Kattints ide és rendeld meg most a megrendelőlap kitöltésével!

 

 

Hargitai Andi Tünde angyalkártya elemző

Hargitai Andi Tünde

+36 20 216-9140