Pünkösdi IMA szertartás

Pünkösd idején sok új energia lép életünkbe. Érdemes ilyenkor tudatosan tervezni és belemenni ebbe a változó energiába. Ennek segítségével ugyanis sikerülhet olyan változásokat elindítani életedben, amely már régóta esedékes eseményeket, embereket vonz az életedbe.

Pünkösd a Feltámadás, a régi minták elhagyásának az időszaka.

Ehhez a változáshoz most egy pohár vizet és az ima erejét fogjuk felhasználni.

Sulis-nak, a víz istennőjének segítségét hívjuk ehhez a szertartáshoz, amely tulajdonképpen egy ima, ez segít majd a változásban. Ez a kelta istennő a víz megtestesüléseit felügyeli, amelyek a gyógyításhoz kötődnek. Ő segít a vizet használó gyógyító szertartásokban. Ha frissítő úszást vagy fürdőt tervezel vagy, ha segítségre van szükséged munkáid beosztásához annak érdekében, hogy elutazhass a tenger vagy egy tó partjára, őt hívd.

A szertartás menete:

1. Tégy magad elé egy pohár vizet.

2. Mond ki az imádat 7 szer hangosan.

„Drága Sulis Istennő. Kérlek, segíts engem a változás szelében is a középpontomban megmaradni. Igent mondok a változásra, igent mondok a következményekre, amely elhozza számomra mindazt, amire vágyom. Ez segít, hogy életemben a vágyaim és fejlődésem olyan mértékben valósuljon meg, amely számomra a legjobb. Kérlek tarts meg békében önmagammal és a környezetemmel szemben. Köszönöm támogatásodat és érzelmi erődet a változás alatti folyamatban.”

3. Ezután idd meg a pohár vizet és élvezd szétáradó, hittel teli erejét, amely mélyen átitat. Így imádban az egész tested részt vesz és ez megsokszorzozza erejét.

Csináld meg ezt ma és holnap és figyeld a változást az életedben.

(kép forrása: istennő kártya)

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.