Az anyagi bőség lapjai

A tarot-kártyát általában párkapcsolati kérdésben használjuk, mégis remekül használható az anyagi területre is.

Megtudhatod ennek segítségével például, hogy…

…mi várható az anyagi területen
…mikor jöhet új munka az életedben
…milyen lehetőségeid vannak az anyagi gyarapodásra
…milyen blokkjaid vannak az anyagiakkal kapcsolatosan
…milyen munka lenne számodra az ideális

Több lap van a tarot-kártyában, amely kifejezetten előrelépést jelez anyagi ügyekben.

Nézzük, hogy melyek ezek.

 

A Nagy Arkánum lapjai közül:

Mágus

Ez remek lehetőségeket és sok ötletet mutat anyagi ügyekben. Persze aztis meg kell említenem, hogy itt tervezned kell és nem azonnal telik meg a kasszád, mert bizony a tervezés után még jön a cselekvés ideje is.

Uralkodónő

Ez minden szinten termékenységet jelöl, így a pénzügyekben is. Ez a lap azt mutatja meg, hogy a múltban már elég energiát, cselekvést fordítottál a témára és most eljön az aratás ideje. Itt arra figyelj, hogy arasd is le a munkádért járó sikert, függetlenül a környezeted véleményétől.

Uralkodó

Ő maga a stabilitás, természetesen pénzügyekben is. Ő az, akinek bőven van tartaléka is, hiszen király. Így azt üzeni számodra, ha keményen és kitartóan dolgozol, akkor az eredmény sem marad el, és még tartalékot is tudsz majd képezni.

Kiegyenlítődés

Bár ez lassú változást mutat, mégis minden esetben pozitív a végkifejlet. Így van ez a pénzügyi előrelépéssel is. Lassan, de biztosan javulásra számíthatsz ennél a lapnál.

Nap

Ő a siker lapja, amikor a Nap ragyogóan süt le életünk anyagi területére is. Amihez csak nyúlsz az arannyá válik ebben a helyzetben. Mivel kellő alapod van már, ezért itt is egyfajta aratásnak lehetsz a tanuja. Itt azonban már elég bölcs vagy ahhoz hogy jól bánj a pénzzel és persze a saját örömödre is bátran költhetsz.

Kis Arkánumok

Elsősorban az Érme lapok azok, amelyek anyagi bőséget jeleznek.

Ezek közül is leginkább az:

Érme 1

Amely új munka lehetőséget hoz, amit még keresned sem kell. Így a jövedelmed is elkezd növekedni.

Érme 4

Bár többnyire a negatív oldala van ábrázolva, mégse feledd el, hogy azért egy király van a képen. Neki pedig van anyagi stabilitása, amire te is számíthatsz ebben a helyzetben. Más kérdés persze, hogy kissé anyagiassá válhatsz és emiatt picit görcsössé, feszültté válnak a pénzügyeid.

Érme 9 és Érme 10

Valójában mind a két lap anyagi bőséget mutat, amikor ezt már élvezed, sőt akár másokkal is meg tudod osztani.

Udvari lapok

Az Udvari lapok egy fejlődési szakaszt mutatnak be a lehetőségektől a növekedésen keresztül a stabil háttérig, amelyet a királlyal érsz el.

Természetesen a többi Kis Arkánum is mutat anyagi javulást, mint például az egyes és az apród lapok, amelyek mindig lehetőségeket jeleznek. Ezek azonban mindig a környező lapokkal együtt értelmezhetőek pontosabban.

 

Ha szeretnél segítséget az anyagi bőséghez, akkor várlak egy személyes tarot-kártya elemzésre. Ha pedig szeretnél tanulni a kártya anyagi vonatkozásairól, és megismerni pénzügyi vetéseket, akkor várlak egyéni tanulás keretében személyes találkozásra („Amiben segíthetek” menőpontban találhatsz elérhetőséget).

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.