Bemutatkozás

Ez az élet számomra 1969 július 23.-án, egy meleg nyári napon, az Oroszlán jegyében kezdődött.

A nevem Hargitai Andi Tünde. Hargitai Andi Tünde kártyaelemző, oktató és tanácsadó

Első kapcsolatom a kártyával gyermekkoromban ahogyan talán mindenki másnak is abban az idõben, a „Fekete Péter” lehetett. Ebben az időszakban sokat tartózkodtam a nagymamámnál aki nagyon ügyesen bánt a vetőkártyával (cigánykártya). Ezt a tudást az édesanyám is örökölte és veleszületett természetességgel elemzi a mai napig is. Azonban az anyagi világ pályaválasztáskor hosszú időre magához láncolt.

A tarot-kártyával a viszonyom 1999-ben, 30 éves koromban kezdődött. Első „szerelmem” a Symbolonkártya volt mivel a képei nagyon beszédesek voltak a számomra, szinte megigéztek. Ez a kapcsolat a mai napig tart.

Azonban felépítése eltérő a hagyományos tarot-kártyától, ezért pár hónapra rá megvettem a Rider Waite tarot-kártyát és ezt tanultam, használtam alapként.

2002-ben találkoztam a Kazanlár kártyával és egy csodálatos oktatóval: Nádas Nándorral. Ő vezetett be a képi látásmód rejtelmeibe, amitől egy új világ nyílt meg a számomra.

Mély lelki válságot okozott szembenézni önmagammal a kártyák képein keresztül. Ez pedig olyan változást idézett elő, ami teljesen kibillentette az életemet. Azelőtt könyvelőként a racionalitás területén mozogtam. Bár a pszichológiai témájú könyvek már 17 évesen az olvasmányaim között voltak, mégis ez volt az az időpont, amikor teljes figyelmemmel a nem látható dolgok felé fordultam.

Összeállítottam saját tanfolyami anyagokat és 2004-től tanítom is a tarot-kártya elemzését és a képi látásmódot. A Rider és Symbolonkártya mellett a Kazanlár, a Crowley, a Kozmosz, az Arcus Arcanum-ot,a Látnok tarot-kártyát, Álmok, és Álmodó naplója kártyát is tanítom, amikor arra van igény. Nyitott vagyok a külföldön megjelent kártyákra is, hiszen csodálatos képi világukkal megígéznek, és bizony sok esetben hoztak a tanítványaim is itthon ismeretlen kártyákat, amelyeket a képi látásmód segítségével most végre ők is megtanulhattak.

Elvégeztem még az OH-kártya instruktori képzését. Ma már többnyire ezeket használom főleg az egyéni terápia folyamán. Mivel a kártya képe a tudatalattiba enged bepillantást, így ennek segítségével könnyebben megtaláljuk egy egy probléma gyökerét. Ezután pedig kineziológiai módszerek és egy általam kidolgozott Symboling EFT módszerével feloldjuk a stressz gyökerét.

 Ha ezekről bővebben szeretnél olvasni, akkor látogasd meg az „Amiben segíthetek” menüpontot, ahol részletesebb leírást találsz.

Szeretettel várlak téged is személyes konzultációra, ha szeretnéd, hogy fogja valaki a kezedet, amíg végigjárod az önismeret kanyargós ösvényét.

Címem: személyes konzultációnál egyeztetünk email-ben vagy telefonon.

Adataim
Hargitai Andrea
1203. Budapest
Topánka u. 5. IV/70
Adószám: 73033941-1-43

Telefonszámom:  06/20 216-9140

Levél címemhez kattints ide.