Hargitai Andi blogja

Szerelmi jóslat arkangyalkártyából

Ameddig ember él a földön, addig a párkapcsolat témája örökzöld marad és ez a jóskártyák tekintetében is igaz. Amikor az angyalkártyát használod érdemes a párkapcsolat területére is több oldalról ránézned. A különböző kirakások segíthetnek abban, hogy tisztább képet kapj a párkapcsolatodról illetve a kapcsolat lehetőségeiről.

Nézzünk most egy olyan kirakást, amelyet egy kapcsolat előtt érdemes elkészítened. Ez segíthet abban, hogy tiszta képet kapj a várható lehetőségekről és az esetleges akadályokról is.

Valentin napi vetés és mágia

Ez a nap a szerelmesek, a szerelem napja. Ilyenkor talán te is végiggondolod mivel lephetnéd meg a párodat.

Mi lenne azonban, ha biztosan tudnád, hogy a párodnak mire van szüksége?

Akkor sokkal többet adhatnál, mint egy apró figyelmesség az év egyetlen napján. Ezt most megteheted, hiszen a kezedben van egy csodálatos varázseszköz a tarot-kártya. A varázslat egyik eleme tehát megvan.

Nézzük mi kell még hozzá?

Igazából csak két dolog kell hozzá és mind a kettőt elárulom most.

Mi hozhat szenvedélyt az életedbe?

A szenvedély, a lelkesedés, a „de jó, hogy élek” érzése sok ember számára vonzó dolog. Fontos, hogy legyen olyan dolog az életedben, ami motivál, amiből erőt tudsz meríteni.

- Na de hogyan találd meg azt, ami lelkesít?
- Merre indulj el?

A tarot-kártya segítségével erre is fényt deríthetsz.

 

Hova tartanak a Lovag lapok?

A tarot-kártya Kis Arkánumai között is különleges helyet foglalnak el az Udvari lapok. Sokkal több lehetőség van bennük, mint azt sokan elsőre gondolják. Ezek közül most a Lovagokkal fogok foglalkozni, amelyek mindig előrelépést, haladást jeleznek az adott elemnél.

Így például az Érme lovag anyagi növekedést jelez, a Kehely lovag pedig érzelmi mélyülést stb.

A lovag lapok analógok a Nagy Arkánum Diadalszekér lapjával, amely szintén előre haladást jelképez.  Minden lovag lap dinamikus, hiszen a levegő elemhez tartozik. Személyiségként is lelkes, mozgékony és társasági embert jelez.

Nézzünk egy gyakorlatot az lovag lapokhoz, amely segít játékosan megtanulni. Ilyen gyakorlatokat is csinálunk a Kis Arkánum tanfolyamon, illetve minden udvari laphoz van több ilyen gyakorlat  az Udvari lapok könyvemben is.

Évnyitó kirakás 2018-ra

Év elején mindegyikünkben erősödik az újrakezdés vágya, mintha azzal, hogy az évszám változik valami bennünk is megváltozna. Ilyenkor mintha egy kicsit kívülről néznél rá az előző évedre, és ez a nézőpont segít abban, hogy erőt meríts. Erőt meríts ahhoz, hogy mostantól másképp csináld.

Ezért is születhetnek meg az újévi fogadalmak. Persze az is igaz, hogy a nézőpont elhalványodása a cselekvő erőnket is felemészti, és lassan a fogadalmak úgy tűnnek el, mintha tűzbe dobtuk volna őket. Gyorsan felörli őket a munkába zuhanás és a napi stressz.

 - Vajon milyen kiút van ebből?

 - Hogyan lehetne ezt az erőt megőrizni?

 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Hargitai Andi blogja csatornájára