Friss hozzászólások

 • Válasz: A Vízöntő havában   1 hónap 2 hét óta

  Nagyon jó ez a leírás, minden hónaphoz lesz ilyen? Jó lenne ebből egy sorozat. :)

 • Válasz: Luca napi jóslás   1 év 3 hónap óta

  Kedves Averill

  A Kard lovag pozitív jelentését úgy könnyű megjegyezni, ha arra gondolsz, hogy gondolatokat jelképeznek a kard lapok. Így maga a lovag előre lépés, a kard pedig gondolatokat jelent. Máris könnyű összerakni: új gondolatok, információk, melyek akár felismerésként, akár tanulás során jutnak a birtokodba.

  A kiarásodban a múlt helyén a Torony nagy változást, összeomlást mutatott. Ezért is jöhetett ki lehetőségként a kard lovag, ami tiszta gondolatokat, új felismeréseket hoz a számodra. Emelett azonban a kommunikációt se felejtsük ki ebből, hiszen ezt a területet is jelképezi a kard lap. Ezért hát az őszinte kommunikáció fontos lesz a számodra, és a szükséges is , még akkor is ha nem szeretsz konfrontálódni. Nyilván persze mértékkel hiszen az érme lovag feladatként jött ki, tehát fontos mellé majd a megfontoltság is.

  Ezért is nagy kihívás a Diadalszekér, mert egyensúlyban kell maradnod, ami nehézebb lehet ha a kard lovag benned dúltan akar előre lépni.

   

   

  SOk sikert az évedhez!

   

  Hargitai Andi

   

 • Válasz: Luca napi jóslás   1 év 3 hónap óta

  Kedves Andi,

  Nagyon örülök az új kirakásnak, egyből meg is néztem a lapjaimat. Elakadtam egy olyan értelmezési helyzetben, amiben korábban már segítettél. Az új lehetőségekre a Kardok lovagját húztam és ahogy akkor, úgy most sem nagyon tudom lefordítani az általában negatív jelentésű Kard-lapokat ha pozitív helyen állnak a kirakásban.
  Ha segít, leírom, milyen lapokat húztam:
  Mit kell a múltban hagynom: Torony
  Milyen feladat maradt 2016-ról: Érmék lovagja
  Új lehetőségek 2017-ben: Kardok lovagja
  Legnagyobb kihívás 2017-ben: Diadalszekér
  Segítség 2017-ben: Kelyhek 9

  Köszönettel: Averill

 • Válasz: A Diadalszekér   1 év 4 hónap óta

  Köszönöm  ez jól esett!

  Néhány lesz még ízelítőnek.

  Hargitai Andi

 • Válasz: A Diadalszekér   1 év 4 hónap óta

  Ez nagyon jó! Több ilyet kérünk.