Évnyitó kirakás 2018-ra

Év elején mindegyikünkben erősödik az újrakezdés vágya, mintha azzal, hogy az évszám változik valami bennünk is megváltozna. Ilyenkor mintha egy kicsit kívülről néznél rá az előző évedre, és ez a nézőpont segít abban, hogy erőt meríts. Erőt meríts ahhoz, hogy mostantól másképp csináld.

Ezért is születhetnek meg az újévi fogadalmak. Persze az is igaz, hogy a nézőpont elhalványodása a cselekvő erőnket is felemészti, és lassan a fogadalmak úgy tűnnek el, mintha tűzbe dobtuk volna őket. Gyorsan felörli őket a munkába zuhanás és a napi stressz.

 - Vajon milyen kiút van ebből?

 - Hogyan lehetne ezt az erőt megőrizni?

 

Én számvetéssel szoktam lezárni az Ó- évet, mert ez segít tiszta képet kapni a valóban lezárult és a még fennmaradt feladatokról. Emellett persze megmutatja az erőforrásaimat is, és  a további lehetőségeket a megoldáshoz vezető úton.
Ezután következik az évnyitó kirakás, amelyet tarot és angyalkártyából készítek. Szeretem együtt használni őket, habár külön is megállja a helyét mind a két eszköz. Mivel ezek irányt mutatnak, további feladatokat tűzve ki, ez segít abban, hogy lássam azokat a lehetőségeket, amelyek segítenek megtartani azt a bizonyos erőt, amely szilveszterkor fogadalomra ösztönöz.

Íme az Évnyitó kirakás, amelyet te is elkészíthetsz a kedvenc angyalkártyádból.

Évnyitó kirakás

     1. Amit sikerült lezárnod az elmúlt év folyamán

     2. Cél, amit el kell érned az új évben

     3,4. Feladatok az új évre

     5. Segítség a megvalósításhoz

     6. Amiből erőt meríthetsz az év folyamán

    Nézzünk ehhez egy példát is, melyet az Arkangyalok jóskártyából készítettem.

Példa

1. Amit sikerült lezárnom: Fontossági sorrend
Ez azt jelzi, hogy ki tudtam választani a valóban fontos dolgokat és ennek adtam több energiát. Javult a szervező képességem, és a kitartásom ennek folyamán, mivel jobban fókuszáltam arra, hogy mit is akarok valójában.

2. Cél, amit el kell érnem: Szabad ég alatt
Ez a lap alapvetően a természetbe töltött időre hívja fel a figyelmet, de mellette a természetességre is. Tehát arra, hogy szabadon fejezzem ki önmagam, legyek őszinte, és természetes. Keressem meg azt, ami szabaddá tesz, ahol meg tudom élni a felszabadulást. Ez mindenkinek más és más. Nekem a festés, rajzolás és az éneklés az, ami ezt megadja. No meg az írás. Bevallom, ha kiraknának egy lakatlan szigetre néhány hónapra, az időm nagy részét biztosan írással tölteném.

3-4. Feladatok: Egészséges életmód, Tanítás és tanulás
Az egészséges életmódnál oda kell figyelni a fizikai testre éppúgy, mint a lelki békére. Ez adja meg ugyanis az egyensúlyt. Én a lelki dolgokra eddig nagy hangsúlyt helyeztem, de a fizikai testemre már kevésbé. Tehát a feladat, hogy helyes táplálkozás, könnyed  mozgás, és hozzá rendszeresség és kitartás is.
A tanítás már 2004 óta rendszeresen jelen van az életemben, és nagyon szeretem, sőt a tanulás is folyamatos része az életemnek. Ez tehát nem újdonság, viszont megjelenése azt jelzi, hogy továbbra is fontos feladat az új év folyamán is.

5. Segítség a megvalósításhoz: Pályamódosítás
Hát ez a lap gyakran kijön a számomra, és mindig új területekre hívta fel eddig a figyelmemet. Új gyógyító eszközöket, technikákat hozott az életembe. Tavaly például az OH kártyát ismertem meg általa. Nyilván az eljövendő időszakban is majd új lehetőségeket hoz, amelyet érdemes lesz kihasználnom, mert ez segít a feladatok megvalósításában. Egyébként jelezhet még munkahely váltást vagy több lehetőséget egy munkával kapcsolatosan.

6. Amiből erőt meríthetek: Terjeszd szét szárnyaid!
Sikert ígérő lap és a felszabadulásra hívja fel a figyelmet. Minden olyan tevékenység, amely jó érzést ad, az ide tartozhat. Felhívja még arra is a figyelmet, hogy ha magasabb nézőpontból nézek rá a helyzetemre, akkor az segít majd erőt meríteni. Mivel napi szinten meditálok, és csinálom a théta gyakorlatokat, így maradok ennél az útnál, amely ezt a magasabb nézőpontot remekül biztosítja.
Hát ez a lap igazán könnyű, hiszen a virágzásról és az új lehetőségekről szól. Tehát a következő évben új kapuk nyílhatnak számomra, amelyek ugyan még nem látszanak, de nemsokára feltárulnak előttem.

Boldog, mosolygós és vágyakkal teli új évet kívánok neked 2018-re!

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.