Évzáró jóslat

Év végén szinte mindenki átgondolja az elmúlt évet és ilyenkor próbálunk mindent megérteni. Tudod, hogy mi és miért történhetett. Eljön szilveszterkor a fogadalmak ideje is, amit persze nagyon komolyan gondolunk, csak sajnos nem mindig tudunk betartani.

Az általam elkészített éves jóslat segíthet abban, hogy tisztább képet kapj a 2014-es évedről. Segítségével megértheted, hogy miért történt veled az, amit talán szeretnél eltűntetni az életedből. Ezen túlmenően pedig segít tiszta képet kapni a jövő éved feladatairól is.

Ezt a jóslatot angyalkártyából, tündérkártyából vagy tarot-kártyából is elkészítheted.

Évzáró jóslat

     1. lap: Mi volt a 2014-es év legfontosabb feladata?

     2,3. lap: Mit sikerült megvalósítani ebből az adott évben?

     4. Milyen feladat maradt az évről?

     5. Milyen segítséget kapsz ehhez a következő évben?

     6. Üzenet az új évre?

Nézzünk ehhez egy példát is, melyet a Tündérek mágikus üzeneti jóskártyából készítettem.

Példa

1. 2014-es év legfontosabb feladata: Kilépés
Ez azt jelenti, hogy számomra egy lezárás volt a legfontosabb, egy új minta megtanulása és a régi elhagyása. Egy múltbeli mintáról volt szó, amelyet valóban nagyon nehéz volt túllépnem.

2,3. Amit ebből megvalósítottam: Ősz, Elengedés
Az Elenegedés jelzi, hogy megtörtént a régi minta elhagyása. Az Ősz pedig utal a gyümölcsök beérésére, tehát az eredmények megjelenésére is. Ezt valóban már a nyár végétől elkezdtem megtapasztalni.

4. Feladat az előző évről: Virágerő
Ez utalhat a virágzás élvezetére, az eredmények , sikerek elfogadására. Ezen kívűl nekem még a virágesszemciák jutottak róla eszembe, melyet gyakran használok nehézségek idején.

5. Segítség a feladathoz: Fejezd ki az egyéniséged
Ez a lap az önkifejezés küólönböző módjaira utal. Mivel az év vége felé többfélke rajzolási technikát is elkezdtem tanulni, így úgy gondolom ez egy remek út marad a számomra. Egyébként is további technikák tanulását terveztem a következő évre is. Valóban úgy érzem ilyenkor, hogy önmagammal vagyok egységben. Nyulgalmat és békét lelek a hétköznapok forgatagában is.

6. Üzenet a jövő évre: Tavasz
Hát ez a lap igazán könnyű, hiszen a virágzásról és az új lehetőségekről szól. Tehát a következő évben új kapuk nyílhatnak számomra, amelyek még nem látszanak, de nemsokára feltárulnak előttem.

Természetesen ezt a kirakást elkészítheted akár tarot-kártyából is, ha nincs kéznél angyalkártya vagy abban kevésbé érzed magad biztosnak.

Boldog, mosolygós, és vágyakkal teli új évet kívánok neked 2015-re!

Hozzászólások

Kedves Andi! A Mágikus sellők és delfinekből készítettem el a kirakást. 1. Őrizd meg a hitedet - ezt a lapot azonnal értettem. Ha visszatekintek az évre, akkor folyamatosan hinnem kellett magamban, amikor úgy éreztem, senki sem ért meg, akkor is bízni magamban. És ami a legfontosabb: hinni abban, hogy a dolgok értem vannak, sokat gyakoroltam a hála érzését. Ebben az évben kezdtem el érdeklődni az angyalkommunikáció, és az angyalkártyák iránt.

2.-3. Barátság, Fogadd el a mennyei segítséget - Az első kártya kicsi nehezebb. Cserélődtek körülöttem az emberek. Akiktől meg kellett válnom...jól van így. Jött új is. De (ahogy írom, beugrik) elkezdtem megtanulni helyén kezelni a kapcsolatokat. Ebben az évben volt arra is példa, hogy amit barátságnak hittem, más jellegű kapcsolat volt. Ez fontos, hiszen az elvárások miatt csalódok a legtöbbet. És az első laphoz kapcsolódik a mennyei segítség lapja is: gyakorlom, hogy észrevegyem ezeket a jeleket. Ahogy megfigyeltem a legtöbben, akik segítséget kérnek pl. az angyaloktól, arra várnak, hogy akkor gyorsan megoldódik minden,vagy az apró "súgásokat", jeleket is néha egészen kitekert formában a maguk javára értelmezik, az egójukkal. Tapasztalom, mennyire más frekvenciára kell átállni, másképp kell a dolgok összefüggését látni. De ez sem elég. Mert észre kell venni, mi az, amit nekem kell megtennem a helyzetekben, nekem kell változtatnom és akkor tudnak segíteni.

4. Ismerd fel a saját erődet! - talán ez az önismerettel is kapcsolatos és az önbizalommal. Nem tudom, mennyire vagyok képes. Talán azért is...

5. mert a következő lap: Szabadulj fel! - ez azt jelenti, hogy kipróbálhatok új dolgokat, olyan lehetőségek jönnek? Mivel ez segítség, ezért gondolom, hogy ez nem belülről indul, hanem jönnek a lehetőségek és akkor kell bátran kipróbálnom.

6. Alkímia - üzenet az új évre. Ezt a lapot átalakulásnak, változásnak értelmezem mindig. De ez belső, nem? a fentiek következményeként: ha igazából megismerem, kipróbálom magam, akkor elkezdődik a változás, és a helyemre kerülök, megvalósíthatom a terveimet. Most úgy érzem, állandó akadályba ütközöm, talán mert el kell végeznem ezeket a feladatokat, és visszatérve az első laphoz: a nehézségek a hitem erősödését szolgálják. Nehezen boldogulok még ezzel a kártyával.

Mi a véleményed, Andi, erről az értelmezésről?

Köszönöm a segítségedet. Boldog új évet kívánok, és addig is pihenést, feltöltődést, meghittséget, mély, szeretetteljes pillanatokat a két ünnep közötti időszakra!

Szeretettel Anna

Hargitai Andi képe

Kedves Anna!

A kirakásodhoz egy picit tennék csupán hozzá. A Szabadulj fel lapnál a külső lehetőségeket említetted. Ez a lap azonban egyértelműen a belső korlátok felszabadításáról szól. Ezeket kell megtalálni és felszámolni. Ehhez kell továbbra is persze a mennyei segítsé, és bizony elkelhet más segítség elfogadása is. Ezek lehetnek korlátozó hitrendszerek, rossz beidegződések, régi genereációs családi játszmák, stb.

Az Alkímia lapja is ezért jött ki, mert szükséged van egy mély belső átalakulásra. Amikor a belső démonokat legyőzve, egy lelki megtisztuláson mész keresztül.

Sok sikert hozzá és mosolygós, örömteli új évet kívánok neked

Szeretettel: Andi

Kedves Andi!

Köszönöm a segítségedet! Ezek szerint nem egyszerű feladat vár rám...
Köszönöm a jókívánságokat is. Az elmúlt évben is sokat segítettek az írásaid, a kirakások. Kívánom, hogy csodálatos új kapuk nyíljanak meg számodra!
Szeretettel: Anna

Hargitai Andi képe

Kedves Anna!

Köszönöm a jókívánságokat! 

Neked is azt kívánom, hogy legyen könnyebb éved, és sok mosolyod az új esztendőben.

 

Szeretettel: Hargitai Andi

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.