Jó tanács kirakás

A tarot-kártya remek eszköze a tanácskérésnek és tanácsadásnak, éppen ezért bátran használhatod minden problémás helyzetben.

Sok „tényfeltáró” kirakás van nagyobb élethelyzetek elemzéséhez, van azonban számos egyszerűbb változat is, amelyek értelmezése a kezdő kártyázóknak talán jobban megfelel. Az egyik ilyen könnyedebb kirakás, amikor nem is kell kérdezned, és a kártya elmondja, hogy mi a jobbik éned tanácsa a számodra.

Ezt a kirakást használhatod akár egy konkrét problémára is, ha pedig nincs külön témád, akkor kérdés vagy különösebb téma meghatározás nélkül is csodálatosan működik.

Nézzük akkor a kirakást, amely minden helyzetre jól alkalmazható. Tudjuk, hogy van egy mondás miszerint: „A jó tanácsban az a jó, hogy nem kell megfogadni”, azonban ez ebben a helyzetben nem érvényes, hiszen itt saját felsőbb éned üzen neked. Rá pedig mindig érdemes odafigyelni.

A „Jó tanács” vetés

1. lap: Jelen helyzet

2. lap: Ezt teheted meg

3. lap: Ez a következménye

4. lap: Ezt nem javasolt megtenned

Példa a kirakáshoz

Itt egy érzelmi kapcsolatra készült a kirakás, amikor még csak egy erős a vonzalom van jelen a két ember között.

1. lap - Jelen: Kard 9

Ez azt jelzi, hogy a kérdező nagyon fél, talán még magától a kapcsolattól is. Nyilván sokszor csalódhatott már, ezért inkább marad visszafogott, óvatos és félénk.

2. lap - Ezt teheted meg: Bot királynő

Ez azt mutatja, hogy a kérdezőnek fontos, hogy magabiztos és határozott legyen. Mivel ez egy női minőségekkel felruházott lap ezért nem fontos a kezdeményezés, de az érzelmek kimutatása tűzes lap lévén nagyon is helyénvaló. A szeretetet, a figyelmet mindenki észreveszi. Ezért azt tanácsoltam neki, hogy nyugodtan látszodjon csak a szemében az érdeklődés, de maradjon egyenlőre nyugton fizikailag, uralkodjon magán.

3. lap - Ez a következménye: Főpap

A Főpap a lelki élet jelzője, tehát érzelmi kapcsolatban a magasabb szintű lelki kapcsolódást mutatja. Utal a lélektársi viszonyra is. Emellett a Főpap a szellemi ember fő alakja, tehát szellemi előrelépést is mutat a kérdező számára.

4. lap - Ezt nem javasolt tenned: Érme 1

Nem fontos a konkrét cselekvés a kérdezőnek, egyébként is lassan érik a dolog, tekintve hogy az érme lapok a lassú föld energiát képviselik. Tehát a türelem most sokkal előrébb viszi, mint az azonnali tettek.

Mivel ez az egyszerű kirakások csoprtjába tartozik alkalmas a mindennapi vagy heti használatra. Tudod, hiszen már írtuk párszor, hogy a tarot tanulás lényege a rendszeres gyakorlásban rejlik, ezért sok sikert kívánunk a gyakorláshoz.

Ha szeretnél további kirakásokat is megismerni vagy megtanulni a saját kirakás készítésének titkait, akkor vásárold meg a „Vetések minden helyzetre” című ebookot amelyben többek között 31 könnyen értelmezhető vetést is találhatsz valóban minden helyzetre.

 

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.