Felejtsd el Yodát!

Amit mondott az „Réges régen, egy messzi messzi galaxisban” volt csak igaz.

Emlékszel a mondatra?  Valahogy így hangzott

„A sötét oldal mindent ködbe burkol, a jövőt kifürkészni immár lehetetlen.”

Én azt mondom, hogy ez ma már másképpen van. Yoda nem ismerte a tarot-kártyát, csak a mindent átható erőt használta. A jedik évekig, év tizedekig munkálkodtak magukon, hogy az erő mesterei legyenek és betekinthessenek a jövő alakulásába.
Történt azonban, miután a galaxis lényei közül az erőt csak kevesen tudták alkalmazni, hogy valaki, kinek többet ért az ideje mintsem elfecsérelje, feltalálta a tarot-kártyát és így már bárki könnyedén hozzáférhet önmagához és a jövőjéhez.

Szerinted különleges képességekre van szükség a jövőbe látáshoz?

Kíváncsi vagy a jelen problémáid megoldására és a jövőd alakulására?

Érdekel belső világod és rejtett képességeid?

Nagy örömmel mutatom be a lehetőséget, amellyel modern korunk eszközét szóra bírhatod.

Rajta, használd ki a „Jósképző csomag” oktató, fejlesztő erejét. Ezzel az anyaggal megismerheted önmagadat és a jövődet is.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jósképző csomag - Alapozó tarot-kártyára

 

Tartalmaz

 • 1 nyomtatott spirálozott „Tarot-tankönyvet”, amelyben hagytunk helyet a megjegyzéseidnek és fejlődéseddel együttjáró új felfedezéseidnek. Ezen kívűl pedig ellenőrző kérdésekkel tudod felmérni a tanultak elsajátítását.  Amit egy-egy laphoz kapsz:
  • Általános leírás.
  • Jelentése a mindennapokban, az érzelmi életben.
  • Kérdések, amelyeket maga a kártya vethet fel.
  • Javaslat, megerősítés.
  • Kulcsszavak pozitív és negatív értelemben.
  • Jóslatként
  • Önellenőrző kérdések.
 • A „Vetések minden helyzetre” c. könyv nyomtatott és spirálozott formában.
 • Egy külön könyvbe spirálozva
  • A „Jósképző praktikák” könyvünk könnyitett, kezdőknek szánt változatát.
  • „Vizualizációs gyakorlatok a tarot-kártya Nagy Arkánumaihoz” című összeállításunkat.
  • Tanácsok a tanuláshoz (használati utasítás)
  • A „Vetések minden helyzetre” c. könyv vetési ábráinak kivonata
  • Tarot tanuló munkalap
 • 1 CD lemezt
  • a vizualizációs gyakorlatokkal a Nagy Arkánumokhoz 72 percben
  • gyakorlati tanácsokkal több mint 120 percben
  • Tarot meditációval a Nagy Arkánumokhoz
  • „Vetések minden helyzetre” c. könyv hanganyaga

 

 

A „Jósképző csomag”…
1. …segíthet könnyebben megtanulni a tarot-kártyák jelentését, mégpedig úgy, hogy felnyitja a szemed és megtanítja neked, hogy mit figyelj meg a lapokon. Ez nem jelenti azt, hogy ez csak egy kártya fajtára ráhúzható tananyag. Ez egy olyan sablon amit, ha követsz, megtanít olvasni a sorok között, ezért bármilyen kártyát eléd tehetnek fogod tudni, hogy mit jelent.
2. …segít lépésről lépésre a jóslás elsajátításában. Magadnak és másoknak is képes leszel a kártya tanácsát tolmácsolni párkapcsolati, anyagi és egyéb kérdésekben. Akár rövid, akár hosszútávú elemzést kérnek boldogulni fogsz vele. Az anyag úgy van felépítve, hogy több oldalról is segíti a kártyák és a vetések helyes értelmezésének kialakulását.
3. …segítségével elmélyítheted ön és ember ismeretedet, amitől jobb, teljesebb emberré válhatsz. A gyakorlatok, amelyeket a Nagy Arkánumokhoz kapsz, segítenek végigjárni azt az utat, amelyet „királyi út” néven is emlegetnek. Ez gyakorlatilag egy önismereti és önfejlesztő, önmegvalósító út, amellyen, ha tetszik, ha nem, mindenkinek végig kell mennie élete folyamán.
4. …segíthet közelebb kerülni önmagadhoz és így könnyebben oldhatod meg mindennapi problémáidat. Úgy kerülhetsz közelebb önmagadhoz, hogy a kártyák leírásához kérdések és javaslatok is vannak, amelyek egy-egy lap kihúzásakor fontos felismeréseket hozhatnak meg neked.

 

Ezt az anyagot használom én is a tarot-kártya tanítása és elemzés során.

Ha nem ezt tenném az nagy hiba lenne, hiszen ez az, ami segített azzá válnom, aki most vagyok. 17 évnyi tanulás, a gyakorlással eltöltött idő tapasztalata, és fejlődése van összefoglalva ezekbe a könyvekbe és hanganyagba. Ez az anyag már régen kikívánkozott belőlem és azt gondoltam, hogy megkönnyítem a helyzetedet, ha szeretnél sokkal hamarabb hozzájutni ehhez a tudáshoz és nem szeretnél továbbra is bukdácsolva, tanácstalanul haladni földi utadon.

Érdekes, hogy újra egyre többen megpróbálják elhitetni az emberekkel azt, hogy ez csak egy különleges képzettség vagy képesség birtokában elsajátítható, titkos tudás. Nos ez teljesen másképpen van és ezt be is bizonyítom neked.  

Ezért talán a legfontosabb az lehet számodra, hogy mindenféle misztikus maszlag nélkül csupán a lényeges dolgokra összpontosítok az anyagban.

Még mindig azt gondolod, hogy mágussá netán avatott tündérré kell válnod ahhoz, hogy a tarot-kártya titkait megfejthesd? 

Valóban szükséges ez a misztikus átváltozás? 

A válaszom, kiegészítve a delphoi jósda gondolatát

„ismerd meg a tarot-kártyát és annak segítségével önmagad”

Egy biztos. Az lehetsz és leszel, akinek lenned kell, ha megtanulsz kártyát olvasni és végigjárod a királyi utat. A kártyajóslást te is meg tudod tanulni. 

Miért fizetnél egy-két évig tandíjat, hogy jósolni tudj, ha megteheted egyszerűbben és olcsóbban?

Mennyivel kerül ez kevesebbe és mit tartalmaz?   

Jogos kérdés. A szöveg elején már megmutattam a csomag tartalmát, ha átugrottad kattints ide.

 

Mennyibe kerülhet valami, amibe ilyen sok energiát és időt fektettél be?

Szerintem meg foglak lepni vele. Ugye azt tudod, hogy egy sima kezdő tarot-tanfolyam alaphangon is 20 - 70.000 forintba kerül.

Azok a tanfolyamok, amelyek 1 nap alatt ígérik a tarot-kártya 78 lapjának elsajátítását, természetesen kiesnek ebből a sávból, hiszen amúgy is lehetetlen küldetésnek tűnik, nehéz elhitetni az olvasóval, hogy olyan tartalmat kap, amely ennek többszörösét éri. Azonban vannak kivételek.

A rengeteg előnye között szerepel, hogy ezzel az anyaggal úgy haladhatsz, ahogyan a szabadidőd megengedi, az időhatárok kitolódnak.

Az előzőekben elolvashattad, hogy ezeknél sokkal többet kínálok neked. Biztosan persze nem tudom, de úgy érzem, hogy erre az árra nem gondoltál.

20.800,-ft (+1.800,-Ft posta és csomagköltség)-ért megrendelheted.

A végösszeg tehát, 22.600,-Ft

 

Rendeld meg itt!

Tudod, hogy miért érdemes most megrendelned? 

Ez kevesebb mint egy két napos alap tanfolyam ára. Ha az utazási időt, költséget és esetleg a szállást is számoljuk, akkor pedig már nagyon alacsony az ára. Persze ezt neked kell eldöntened, de azt tudnod kell, hogy ezért összesen egy tanítási napot tölthetnél el és ezalatt az idő alatt kellene elsajátítanod ezt a rengeteg tudást. Ez bizony szinte lehetetlen még gyorsolvasással is hiszen a gyakorlatokra szükség van.

Ha egyenként vásárolnád meg a csomag tartalmát, akkor ennyibe kerülne de most sokkal kedvezményesebben hozzá juthatsz ehhez a tudáshoz.

A „Jósképző csomag” összetevőinek teljes akción kívüli ára
A tarot-tankönyv + hanganyag 6.700,-
Vizualizációs gyakorlatok a tarot kártya 22 Nagy Arkánumához (spirálozott forma és hanganyag a cd-n) 4.000,-
Tippek és trükkök kiegészítő hanganyagok 3.100,-
Jósképző praktikák (ehhez a csomaghoz könnyített változat) 2.000,-
Tarot-vetések minden helyzetre + hanganyag 5.000,-
Beavatás meditáció és megbocsátás gyakorlat, amit most ajándékként kapsz a csomagban (élő felvétel) 1.700,-
A csomag tartalmának egyenkénti, teljes ára (nem az értéke) tehát ennyi lenne  20.800,-  
posta és csomagolási költség +1.100,-

 

Természetesen a csomag valódi értékét ez az összeg meg sem közelíti, hiszen a kártya ismeretével együttjáró fejlődésed és önismereted új kapukat tár ki elötted. Az új kapuk új lehetőségeket és kapcsolatokat hoznak.

A változás örök mondhatjuk egyszerűen, hiszen ez nem is kérdés. A kérdés inkább az, hogy te miképpen éled meg ezeket a változásokat és hogyan tudsz együtt mozdulni az univerzum új áramlataival.

Élj ezzel a rendkívüli lehetőséggel és rendeld meg most, hogy lehulljon végre a fátyol életedet körülvevő ködös eseményekről és segíthessen a komplex tudást tartalmazó „Jósképző csomag”.

Mit kapsz még ezen felül?
Szabad belépést kapsz a Vásárlók klubjának zárt csoportjába, amelyet most a Facebook-on üzemeltetünk. Itt közösen megvitathatjuk a felmerülő kérdéseket ezek persze nem korlátozódnak az anyagban leírtakra vagy elhangzottakra, inkább szeretném a gondolatok szabad szárnyalását elérni ebben a csoportban.
Mivel ezzel a vásárlással tagja lettél a vásárlók klubjának, ezért neked kizárólag a „Jósképző csomag” tartalmával vagy a tanulással kapcsolatos kérdéseid közül 7-re felelek úgy, hogy elküldöd levélben én pedig a válaszomat elküldöm neked hanganyagban. Az összegyült kérdésekből és válaszokból aztán kedvedre mazsolázhatsz egy zárt csatornán. Természetesen a kérdések név és konkrét megnevezések nélkül lesznek olvashatóak és hallhatóak, azonban így is tanulságosak lesznek és segítenek a további fejlődésben.

 

Amikor kitöltötted és az alján lévő gombra kattintva elküldted a megrendelő lapot, kapni fogsz egy levelet és abban megkapod a további információkat. Hidd el jól döntöttél mert, ha nem csak megrendelted a többi mellé, hanem tényleg rendszeresen használni is fogod a csomag tartalmát, akkor életedben új kapuk nyílnak. Most a saját tempódban tanulhatsz senki sem fog számonkérni, hogy milyen gyorsan haladsz és mikor készülsz el. Úgy veheted kezedbe ezt a csodálatos eszközt, hogy esélyed van megérteni végre tanácsokat suttogó hangját.

Köszönöm az érdeklődésed, használd eredményesen a csomagot és az oldalon továbbiakban megjelenő írásaimat egyaránt. Bármilyen kérdésed van, arra az andikukacbelsocsond.hu címen levélben vagy a zárt, csak vásárlóknak elérhető csoportban válaszolok, amelynek eléréséről levélben tájékoztatlak. 

   Hargitai Andi Tünde

Hargitai Andi Tünde

+36 20 216-9140