Mit tudhatsz meg a Szerelem angyalai jóskártyától?

Természetesen a neve is mutatja, hogy a fő témakör, amelyben segíthet neked az a szerelem, a párkapcsolat és a boldogságkeresés. Ezek mellett azonban idő vagy inkarnációs utazásra is használható, ha elég kíváncsi vagy és vannak ilyen vágyaid. Hogy ezt miképpen teheted meg, azt a könyv egyik vetésében elárulom Neked.

Persze ebben a témakörben jelent már meg egy e-book-unk a „Vetések a szerelemhez” címmel, amely a párkapcsolat teljes témáját átfogja és minden alkalom megoldásához kínál kirakást.

Tartoznak hozzá kulcsszavak és ezek segítenek az üzenet értelmezésében?

Igen, az angyalkártyákhoz is lehet kulcsszavakat használni ugyanúgy, mint a tarot-kártyához. Miért lehet erre szükséged? Röviden azért, mert egy-egy kirakásnál jobban segít az objektív elemzésben és nem hitegeted önmagadat vagy a kérdezőt hamis illuziókkal. Természetesen a tanulás időszakában is sok segítséget adnak a kulcsszavak.

Vajon van-e negatív jelentése ennek a kártyának?

Sajnos bármennyire is ragyogó a kártya, a téma amelyet felölel rejt árnyékokat. Ha pedig boldog akarsz lenni és szeretnél kevesebbet csalódni a párkapcsolat nevű társasjátékban, akkor jó lehet, ha egy állapotot pro és kontra is megismersz. Ebben az e-bookban megtalálhatod a negatív jelentést mind a 44 kártyalaphoz.

Milyen vetéseket használhatsz hozzá?

Készíthetsz saját vetéseket megfelelő kérdésekkel és persze azokat is nyugodtan használhatod, amelyeket ebben a könyvben megtalálsz. Mind kipróbált működő kirakás.

Az angyalkártyák általában úgy vannak megtervezve, hogy egy-egy konkrét kérdéssel fordulhat hozzájuk a kérdező és erre adnak néhány mondatos választ. Sokszor az egy laptól kapott tanács is elegendő a továbblépéshez. Sokszor azonban többet szeretnénk mert világosan lenne jó látni a helyzetet. Az ember lánya kíváncsi a részletekre is és több információ talán többet is segíthet. Azonban ne feledd, ha már leülsz a kártyaasztalhoz, hogy a több nem feltétlenül jobb, ezért nagyon komoly vetéseket csak a gyakorlottabbaknak ajánljuk.

  Vetések a Szerelem angyalai jóskártyához

Könyvünk 17 kirakással és példával segíti a szerelmi életedet.

A 44 kártyalap kulcsszavaival és a negatív jelentésével segít a „Szerelem angyalai jóskártya” hatékonyabb felhasználásában.

Az e-book ára

2.200,-FT

amelyet átutalással, banki befizetéssel vagy postai csekkel tudsz rendezni.

Kattints ide a megrendelőlaphoz!

 

Hargitai Andi Tünde

 

 

Hargitai Andi Tünde

+36 20 216-9140