Lehetőségek a munkában

Az angyalkártyának számtalan felhasználási lehetősége van. Ezek közül az egyik, amikor a munkára kérdezel vagy akár az anyagi helyzetedet szeretnéd feltérképezni. Ennek egyik módja a lehetőség kirakás.

Tudtad, hogy a lehetőségeidet nagyban meghatározza az önmagadról kialakított képed?

Ezért is fontos, hogy ránézz a lehetőségeidre, hiszen ezeket te vonzod be az életedbe. Ehhez most segítségként átnyújtok egy kirakást, amelyet bátran használhatsz nem csak a munkára, de a párkapcsolatodra is. Én most a munkához adok egy példát, hogy ezt a területet is érintsük, használjuk.

Ennél a példánál arra kérdeztem rá, hogy a munkában hol találok új lehetőségeket. Az „Arkangyal jóskártyát” használtam a kirakáshoz, így a példában is ez szerepel.

1. Megnyíló lehetőség: Gyógyító angyalok

Ez azt jelzi, hogy a múlt sebei most begyógyulnak. Mivel ez egy folyamat, ezért itt szükséges még a türelem is. Azt jelzi emellett, hogy az angyalok segítenek utat mutatni, és nem magadnak kell a lehetőségeket megkeresned, hanem elég csak az általuk küldött jeleket figyelned. A munkában változást jelez, amely lassú, de biztosan javuló folyamatot mutat.

2. Üzenet: Szenvedély

Itt a lap feladat oldalát értelmezzük. Ebben az esetben a szenvedély a lelkesedéről, a lobogásról és gyors döntésekről, cselekvésről üzen, ami a gyógyulás után megjön majd. Utal még arra, hogy olyan munkával foglalkozz, amely lelkesít, mert abban motivált és eredményes is leszel.

3. Eredmény: Minden úgy jó, ahogy van

Eredményként ez sikert, Istennek tetsző állapotot jelez és a helyes út megtalálását. Mindenképpen elégedett leszel az eredménnyel és további lehetőségek is jönnek majd. A lapon lévő angyal mozgása ugyanis azt jelzi, hogy a dolgok mozgásba lendülnek és ez újabb lehetőségeket hoz majd.

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.