Melyik angyalkártyát vegyem meg?

Ma már többféle angyalkártyát is megvásárolhatsz. Talán el is veszel a sokfajta kártya között. Sokat már magyarul is meg tudsz vásárolni és szerencsére a kínálat tényleg igen nagy és széleskörű.

Mégis hogyan válassz akkor közülük?

Bizony ez nem is olyan könnyű főleg, ha akár még másnak is akarod majd használni. Tulajdonképpen az angyalkártyákat igen széleskörű tanácsadásra, segítségnyújtásra használhatod, ezért nem mindegy melyik is lesz a kedvenced.

Milyen szempontokat vegyél figyelembe angyalkártya vásárlásakor?

 1. Döntsd el mire szeretnéd használni. 
  Ez azért fontos, mert van külön a szerelemre angyalkártya, a gyógyításhoz, napi üzenetek stb. 

 2. Olyan kártyát válassz, amelynek tetszenek a képei. 
  Vannak egyszerűen kidolgozott kártyát mint például a tündérkártyák és fényképszerűek is. Érdemes tehát belenézni, hogy valóban számodra beszédesek-e a képei. Némelyiken több szimbólum is található, de van mikor csak az angyal képét látod a kártyán. Ha nem tudod a boltban megnézni, akkor érdemes a következő weboldalra ellátogatnod, ahol többféle kártyát is megcsodálhatsz: http://dudus.hu/index1a.htm

 3. Név szerint szeretnéd az angyalokat szólítani, vagy témaként szeretnéd a segítségüket kérni?
   Van olyan csomag melyen minden angyal nevét külön megtalálod. Ilyen például: Mihály arkangyal, Raffael, Angyalok és Szentek vagy az Istennők Jóskártya.Ezeken a kártyákon találsz téma szerinti üzenetet, de csak az adott angyal van hozzá rendelve. Vannak azonban olyan csomagok, ahol a témák vannak a lapokon megjelenítve és alatta különböző angyalok nevei, amelyek segíthetnek a téma megoldásában. Így akár több angyallal is fel tudod venni a kapcsolatot a segítségükkel. Ilyen például az Arkangyal kártya, a Napi útmutatás, a Sellők és delfinek stb.

 4. Szükséged van-e megerősítő mondatra vagy imára, amely segít a problémád megoldásában?
   Néhány kártyán találsz megerősítő mondatot minden egyes helyzetre, illetve imát, melyet elmondhatsz. Ilyen például Mihály arkangyal vagy a Gyógyítás tündérekkel kártya csomag.

 5. Angyalok, Tündérek, Szellemi vezetők, Erő állatok, Mandalák segítségét szeretnéd kérni?
  Mindegyik fajtából többfélét is találsz. A Tündérek az egyszerű hétköznapi dolgokban tudnak segíteni és játékosabb formában vannak megfestve. Az angyalok nagyobb, jelentősebb kérdésekben is tudnak segíteni. A szellemi vezető kártyák útmutatást adnak, míg a Mandala kártya és az Állatkártya energetikailag ad segítséget. 

 6. Speciális téma szerint külön is választhatsz.
  Ha az életfeladatodra vagy kíváncsi akkor az Életcél kártya, ha a Szerelmi életedben van szükséged segítségre a Szerelem angyali jóskártyát érdemes választani. Vannak még a gyógyítás, gyógyuláshoz külön is kártya csomagok. Ilyen például a Gyógyítás tündérekkel, Angyalokkal gyógyító jóskártya, Rafael arkangyal Használhatod még meditációs eszközként is, melyhez külön meditációs angyalkártya is készült.

 7. Mértékletesség a vásárlásnál. 
  Ez fontos, mert nem érdemes rögtön hármat vásárolnod, hisz még rá is kell hangolódnod, gyakorolnod kell vele, és persze megbarátkozni az üzeneteivel is. Ha ez megtörtént, akkor fogod már tudni pár hónapos használat után, hogy milyen kártya kell még kiegészítésként az első kártya használata mellé. 

Kezdőknek az alábbi angyalkártyákat ajánlom.

1. Mágikus sellők és delfinek

Nekem ő kedvencem, mivel képei mesevilágot idéznek. Ezt a kártyát remekül lehet használni minden felmerülő témához. Komplett jövendölést és elemzést tudsz készíteni belőle. Az angyalkártya tanfolyamokon ez szokott lenni a sláger, mert könnyű használni, értelmezni.

2. Arkangyal kártya

Ez a csomag sokrétű lapjaival, és többféle angyal üzeneteivel igen jó szolgálatot tesz bármilyen kérdésnél.

3. Szerelem angyalai Jóskártya

Ha párkapcsolati kirakásokra szeretnéd használni az angyalkártyát, akkor ez a legkönnyebben használható eszköz. Viszont tudd, hogy más kérdésben nem tud majd segíteni, mert speciálisan ehhez a témához készült.

4. Tündérek mágikus üzenetei

Nagyon szép, mesés képeivel elvarázsol ez a kártya csomag. Könnyen érthető útmutatásai pedig remek segítsenek kijutni problémád erdejéből.

Ha szeretnél segítséget az elemzéshez, illetve új kirakásokat megtanulni az egyes csomagokhoz, akkor keress meg bátran. Egyénileg is vállalok oktatást, illetve eljöhetsz a havonta megrendezésre kerülő angyalkártya klubba.

 
 

Új hozzászólás

Plain text

 • A HTML jelölők használata nem megengedett.
 • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
 • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.