Melyik mester támogat 2016-ban?

Az új évben mindegyikünknek jól jön egy kis mesteri támogatás. Ehhez nagy segítséget nyújt a „Felemelkedett mesterek” jóskártya.

Persze, ha nincs ilyen kártyád, akkor angyalkártyát is használhatsz. Ebben az esetben angyali segítséget kérsz, amelyet szintén nem szabad lebecsülni, sőt örülhetünk, hogy itt vannak és támogatnak bennünket.

Nézzük most, hogy ki segít az újévben, ki a mesteri vagy angyali segítőd új terveidben.

 

A kártyacsomagból összesen négy lapot fogsz húzni. Ezek jelentése a következő lesz:

1. lap: Legfontosabb feladatod az új évben.
2, 3, 4. lap: Megoldási út (a feladathoz)

1. lap: Nekem legfontosabb feladatként Jézus jött ki, amelynek üzenete: Tárd ki a  szívedet a szeretet előtt!

Ez a szeretet áramoltatásáról szól, ahol nem csak az adás, de az elfogadás is nagyon fontos. A szeretet áthangol egy magasabb frekvenciára, ahol a problémák egészen más nézőpontból látszanak. A helyes kérdés amikor kételyed támad: Mit tenne most a szeretet?

Megoldási út
2. lap: Lug - Kitartás!

A kitartáshoz azt hiszem első körben türelem és erő szükséges. Az erőm megvan, tehát inkább a türelem az, amit még gyakorolnom kell. Tudod amikor a kitartás a téma, akkor a nehézségek ellenére is fontos, hogy bízz magadban és az útban, amelyen jársz. Mindenképpen fontos tehát ennél a lapnál egy hosszútávú cél kijelőlése.

3. lap: El Morya - Tisztítsd meg és védd meg energiáidat!

Hát kineziológusként sok negatív hatással találkozok, mivel az emberek válságban fordulnak hozzám. Eddig is igyekeztem erre figyelni, de tudom, hogy ezt nem lehet félvállról venni. Az ember úgyanis könnyedén átveszi mások negatív hangulatait. Te is így vagy ezzel? Szóval egy kis csakra és lakástisztítás fontos lesz az élet minden napján a jövő évben is.

4. lap: Kuthumi- Összpontosíts!

Szeretem Kuthumi energiáját és örültem a megjelenésének. Az összpontosítás valóban nem mindig megy nekem, mert annyi új ötletem van és hajlamos vagyok ezekben elveszni. Tehát itt fontos lesz ezekből választani, és ahogy a kitartás lapnál már kijött, hát a célra koncentrálni.

Nézd meg te is, milyen mesteri támogatást kapsz ebben az évben és az utat is, hogy tudd merre vezet a saját ösvényed. Sok örömet, mosolyt és erőt kívánok neked az új évhez!

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.