Melyik mester támogat az újévben?

Hargitai Andi Tünde - Boldog új évet 2015

Az új évben mindegyikünknek jól jön egy kis mesteri támogatás. Ehhez nagy segítséget nyújt a Felemelkedett mesterek jóskártya. Persze, ha nincs ilyen kártyád, akkor angyalkártyát is használhatsz. Ebben az esetben angyali segítséget kérsz, amelyet szintén nem szabad lebecsülni, sőt örülhetünk, hogy itt vannak és támogatnak bennünket. Nézzük most, hogy ki segít az újévben, ki a mesteri vagy angyali segítőd új terveidben.

A kártyacsomagból összesen négy lapot fogsz húzni. Ezek jelentése a következő lesz:

1. lap: Legfontosabb feladatod az új évben.
2, 3, 4. lap: Megoldási út (a feladathoz)

1. lap: Nekem legfontosabb feladatként Saint Germain lapja jött ki, amelynek üzenete: Használd mágikus erődet!

Ez a lelkierő és a spirituális energiák használatára egyaránt felhívta a figyelmemet. Erről eszembe jut, hogy már tavaly is gondolkodtam a kvatumszinkronicitás megtanulásán és a számsorokkal való gyógyításon. Azt hiszem az idei évben eljön ennek az ideje, hogy ezt a tervemet meg is valósítsam.

Megoldási út

2. lap: Pallasz Athéné- Emelkedj felül a drámán!

Hát ezzel már tavaly is többször volt dolgom, mindig az áldozati mintához vezetett vissza. Családilag ugyanis van némi áldozatiságra való hajlam, amin igyekszem túllépni. Ebben sokat segít a meditáció, amelyet mindennap végzek. Természetesen arról is szól a lap, hogy a rezgésszintet feljebb kell vinni, ahol az élet már nem egy dráma, egy hatalmas fenyegetés. Ehhez a Hawkins féle tudattérképet szoktam használni, amely segít egy negatív érzelemből továbblépni.
Ennél a lapnál nagyon fontos, hogy ne a fenyegetettség helyzetében éljünk, hanem találjunk örömöt, lelkesedést, nyugalmat. Mindig egy magasabb nézőpont segít ebben, mert alacsony rezgésen az élet valóban egy hatalmas szenvedés.

3. lap: Ízisz- Egyensúly a munka és a család között.

Ez a lap jelentős, hiszen a család számomra nagyon fontos és a munkámat is imádom. Bizony néha nehéz megtartani az egyensúlyt, ezért hát tényleg fontos erre odafigyelnem. Ha neked is ez jön ki, akkor figyelj a helyes időbeosztásra, mindig jusson időd önmagadra és a szeretett családtagjaidra is a munka mellett.

4. lap: Hina - Szabadság

Ez a lap a belső és külső korlátok felszámolásáról szól. Ezeket már jó pár éve bontogatom, de hát van még némi tennivaló azért. Sok korlátozó hiedelmet építettem le, de ahogy az első lap is mutatja, még van néhány gondolati korlát, amely feloldásra vár. Számomra ezek az önkifejezéssel kapcsolatosak, amelyekre bizony gyermekkoromban semmilyen támogatást nem kaptam. De amint látod az írásban fejezem ki magam és ez nagyon beválik. Szóval a jövőben is sokat fogok írni és remélem sok embernek tudok ezzel segíteni is.

Nézd meg te is, milyen mesteri támogatást kapsz ebben az évben és az utat is, hogy tudd merre vezet a saját ösvényed. Sok örömet, mosolyt, és erőt kívánok neked az új évhez!

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.