Mi várható a párkapcsolatodban?

A címben szereplő kérdés hangzott el egy hölgytől, aki angyalkártya elemzésre jött el hozzám.

Mivel ez egy kezdeti ismeretség, sőt még kapcsolat sincs igazán közöttük, egészen más kirakást kell elkészíteni, mint egy már meglévő párkapcsolatban.

Ilyenkor több kirakást is használhatsz, nézzük mit és hogyan értelmezd ezeket.

Első körben nézhetünk egy közeli jövőképet, hogy egyáltalán mi várható ebben a kapcsolatban.

Az arkangyal kártya csomagot használtam hozzá.

MIT HOZ A KÖZELJÖVŐ?

1. lap Jelen: Ragyogó ötlet
Ez szerencsére pozitív lap, és mutatja, hogy ennek a kapcsolatnak van esélye, szóval várható ezek után, hogy valami valóban kibontakozik majd belőle.

2-3. lap - Közeljövő: Tiszta felfogás, Kristálytiszta szándék
A tiszta felfogás lapja a jelekre hívja fel a kérdező figyelmét. Nyilván nem kell kezdeményeznie, hiszen itt nem cselekvésre utaló lapot látunk. Azt mondtam figyeljen oda a megérzéseire és a gesztusaira, szavaira, de legfőképpen a tetteire.

A Kristálytiszta szándék lapja a döntést mutatja és azt, hogy előtte pontosan meg kell fogalmaznia mit is akar. Persze mindenki boldog akar lenni, de ennél azért picit pontosabban érdemes megfogalmazni. Annál is inkább, mert akkor, ha pontos a leírásod, a képed a jövődről, könnyebb lesz megvalósulnia is ennek a vágynak.

Ezek alapján bár jó lehet ez a kapcsolat, mégis a következő két hónapban még nem látni a lapok alaján nagy változást a kapcsolat minőségében.

Ezek után persze felmerült a kérdés: Ő most mit tegyen?

Erre is húztunk kártyát, méghozzá többet is. Nézzünk egy másik kirakást, szintén két hónapra szólót.

FELADATOK

1. lap: Legfontosabb feladat - Tértisztítás
Ez arra utal, hogy a kérdező hölgy kicsit zavarodott, és jo lenne ha kitisztítaná a gondolatait, sőt a körülötte lévő teret is. Ha ugyanis a környzeted tiszta, akkor könnyebben találsz felismeréseket, jeleket, tisztább lesz a felfogásod is. Ez egy egyszerű nagytakarítással, és egy gyertya tisztítással tökéletesen megoldható feladat.

2-3. lap: Ahogy ezt meg tudod valósítani - Tisztánérzékelés, Szenvedély
A Tisztánérzékelés lapja szintén az előző laphoz kapcsolódik, tehát a jelek figyelésére, az érzékenység növelésére. Javasoltam számára néhány intuíció erősítő gyakorlatot ehhez.

A Szenvedély a vágyakról szól, ezeket kell pontosan megfigyelni, mert ezek lesznek az ő útjelzői. Tehát ez a lelkesedés fogja majd vezetni a jövőben. A vágyaid ugyanis a legnagyobb hatóerők az életedben.

Amint látod a két kirakás alapján is a végkövetkeztetés, hogy még nem látszik a tiszta jövő, mert vannak még tennivalók. Természetesen ezen feladatok elvégzése után már újra meg lehet majd nézni kártyával a továbbiakat.

 

Hozzászólások

Kedves Andi!

A szerelem angyalkártyáival raktam ki. Egy olyan kezdeti ismeretség ez, mivel nem egy helyen élünk, a találkozás szempontjából nehézkes. De vonzással, szeretetteljes közeledéssel indult. Nem tudom, mit tegyek.

Jelen: Viszonzatlan szerelem - ez a lap mutatja is. Csak telefonon, levélben tudunk érintkezni. A bizalom ingatag emiatt is.

2-3. Közeljövő: Pénzügyek és karrier és Engedd el volt partnered! - A Pénzügyek kártyával nem tudtam mit kezdeni, a másik: én nem egyedül élek, de nem jó kapcsolatban. Szerintem ő sem zárta még le az előzőt.

A legfontosabb feladatomra: Figyelj oda a figyelmeztető jelekre!

Ahogy meg tudom ezt valósítani: Megérdemled a szeretetet! jött ki.

Az elsőt még talán értem: figyeljek oda a jelekre, érzésekre, (ami a kapcsolat mellett vagy ellene szól?) A másodikat nem tudom hozzá kapcsolni.

Köszönöm előre is, ha segítesz!
Szeretettel:
Anna

Hargitai Andi képe

Kedves Anna!

A Pénzügyek kártya utalhat arra is, hogy a racionalitás nagyobb teret kap most a kapcsolatban mint a szívügyek. Jelentheti, hogy a pénzügyi nehézségek esetleg befolyásolják az elengedést, és inkább emiatt nem tud ez az új kapcsolat még kibontakozni.

A Jelek figyelése valóban fontos, ha csak a kártyákat nézed, az is egy jelzés. Pontosabban fogalmazva: a szíved vagy az eszed vezet a kapcsolataidban? Tudod-e ezeknek a következményét vállalni?

A Megérdemled a szeretet lap arról is üzen a számodra, hogy vizsgáld meg milyen gondolataid vannak arról, hogy milyen kapcsolatot érdemelsz. Elhiszed-e, hogy megérdemled a boldogságot vagy van esetleg bűntudatod, esetleg önvádad egy új szerelemmel (vagy a mostani partnereddel) szemben. Ha ezeket a negatív gondolatokat, érzéseket felszámolod, akkor könnyebben tudod bevonzani az új szerelemet, hiszen az már termékeny talajra fog érkezni.

Ebben az esetben a régi sérelmek feloldása segíthet egy új cél elérésében. Legyen ez a motivációd az önvizsgálatban, hogy ezt az új szerelmet megtapasztalhasd.
A hölgy a nyíllal is azt jelképezi, hogy fókuszálnod kell egy témára, kitartóan dolgozni rajta, és akkor sikerülni fog.

 

Sok sikert kívánok hozzá!

Hargitai Andi

Kedves Andi!

Köszönöm a segítséget. Hát, úgy tűnik, nem egyszerű a helyzet. Igen, a szív után menni nagy változásokkal, újrakezdéssel járna, de bizonytalansággal is. Még alig ismerem a másikat. És igen, nem tudom, mit érdemlek, és félek is megnyílni... Most elzárkózott, eltávolodott. Egyáltalán mi a dolgunk egymással?

Megnéztem ezt a kirakást.

1. Ahogy viszonyul: Figyelj oda a figyelmeztető jelekre! Ezt óvatosságnak látom és érzem és passzivitásnak. Mintha figyelné, mit teszek. Ez bizalmatlanságot is jelentene számomra, ugyanakkor a

2. kártyára (a Mit érez?) a Bizalom jött ki. Akkor ez mégsem sérült benne végképp, csak óvatos... 3-4. Mi a dolgunk egymással? Társfüggőség /Családi problémák Egyből az ugrott be, hogy szabadon szeretni, kötetlenségek nélkül, elfogadással, nem birtokolva és gyógyítani a múltat, régi mintákat, amelyek befolyásolják a párkapcsolatot. Nyilván mindkettőnknek itt vannak az akadályai. Kemény feladatnak tűnik.

5. Mit hoz a kapcsolatba? Új szerelem. Ezen meglepődtem. Mert ez most annyira nem látszik, sőt lehetetlennek tűnik. Sőt,csak barátságról beszél.

6. Én mit hozok? Kibékülés. Hirtelen az is beugrott, hogy úgy tűnik, nekem kell most is megbékítenem. De nem pontosan értem...

7.-8. Alakulása: Visszavonultság/Megtévesztés. Hát ez nem jó hír. A visszavonultság lehet akár pozitív is, a dolgok átgondolásával, de a megtévesztés már nem. Ez így együtt teljes őszintétlenséget és elzárkózást jelenti a számomra. Mindkét ember maszkot visel. Ez zsákutca. Igaz, nem szerepel a kirakásban, de elkeseredésemben húztam erre még 1 lapot: Mit tehetek én a helyzet pozitív megoldására? A Hamarosan lapot húztam ki. Erre valahol visszaköszön az első kirakásomban, hogy el kellene döntenem, mit akarok, hogy termékeny talaj várja a kapcsolatot- Ha szeretném...(hisz őrá az új szerelem jött ki, gondolom ez azt jelenti, hogy van rá esély) Hogy látod az értelmezésem? Nagyjából jó úton haladtam? Köszönöm, ha segíted kiegészíteni.

Köszönettel: Anna

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.