Mit tegyél ha nem tudsz dönteni?

Talán a legnehezebb élethelyzet, amikor egy döntést kell meghoznod. Ilyenkor bizony a belső hangok gyakran okoznak gyötrő kételyeket és előbb utóbb eljuthatsz addig a pontig, hogy már nem is vagy alkalmas a döntésre. Hiszen nem látsz tisztán, nem vagy sem nyugodt, sem megfontolt. Mégis ott van a helyzet, ami nem akar megoldódni magától és reggel már szorongások közepette ébredsz.

Mit tehetsz ebben a helyzetben?

Fordulj bátran a kártya felé, mivel az Angyalkártyák mindegyike segíthet ebben a helyzetben. Csupán egy döntésvetés kell hozzá, ami mutat számodra egy optimális utat és kivezet a hátborzongató hangok labirintusából. Nézzük hogyan is néz ki ez a gyakorlatban.

Szükséged van hozzá egy döntés kirakásra. Ehhez most egy 5 lapos vetést fogunk megvizsgálni.

Döntésvetés

1. Jelen állapot
Ez megmutatja mennyire vagy döntésképes állapotban, illetve tiszta képet ad a helyzetedről.
2. Amit most meg kell tenned
Ez a laptól függően lehet fizikai cselekvés, érzelmi vagy mentális feladat egyaránt.
3. Amivel nem kell foglalkoznod
Ezt fontos látnod, mivel megmutatja számodra azt is melyik a rossz ösvény, illetve azt is mi az ami magától is megoldódik.
4. Segítség
Ez az angyali támogatás, amit mindenképpen megkapsz a döntéshez. Ez majd a helyes irány kiválasztásában is segítséget nyújt a számodra.
5. Végkifejlet
Ahova eljutsz a döntés által.

A kirakást bármelyik angyalkártyából elkészítheted. Én a Mágikus sellők és delfinek kártyát szoktam használni és a Szerelem angyalai kártyát általában. A többi is azonban tökéletes lesz hozzá. Nézzünk példát is az elemzésre.

Példa:
„Gyógyítás tündérekkel” kártyát használtam. Egy hölgy vendégem kérdése a következő volt: Mit tegyek ezzel a kapcsolattal, erőltessem vagy engedjem el végleg?
A férfi szakított vele, de nem azért mert nem szereti, hanem mert kiderült, hogy a hölgy megcsalta őt.

1. Jelen:  Elengedés
Ez a lap mutatja, hogy megértette, a tetteinek következménye van és egy része el is fogadja azt. A szakítás ténye azonban magával hozza az elengedést, ami igen nagy fájdalommal jár a számára.
2. Amit tennie kell: Lelki nyugalom
Vissza kell vonulni és megtalálni a belső békét. Javasoltam neki, hogy kerülje az úriemberrel a találkozást és gondolja végig mit és miért is rontott el, illetve hogyan csinálná másképp.
3. Amivel nem kell foglalkoznia: Romantikus partner
Ez elég egyértelmű. Ne a romantikát, a szerelmet, a párkapcsolatot keresse. Előbb önmagával kell tisztába jönnie.
4. Segítség: Bízz az intuíciódban
Itt kap nagyon egyértelmű belső üzenetet egy megérzés formájában, amire nyugodtan támaszkodhat. Kérdésemre azt válaszolta, hogy úgy érzi lesz még egymással dolgukk de szerinte kell legalább félév az újrakezdéshez. Itt az angyalok több jelet is küldenek majd számára, ami a későbbiekben útmutatásul szolgál.
5. Végkifejlet: Csodás gyógyulás
Ez egyértelműen utal a kapcsolat javulására. A csoda a váratlanságra, a kiszámíthatatlanságra utal. Tehát nem a hölgy fog kezdeményezni, hanem valamiképpen a sors fogja összehozni újra őket.

Ezek után egészen megnyugodott, sőt a csodás gyógyulásnál kifejezetten repdesett. Ezzel tulajdonképpen tiszta képet és pontos útmutatást kapott a továbblépéshez.

Ezt a vetést persze nem csak egy kapcsolatra, hanem más döntéshelyzetekre is nyugodtan használhatod. Legyen az munkahelyváltás, egy tanfolyam elvégzése, egy nyaralás kiválasztása stb. Sok sikert és tisztánlátást kívánok a döntésedhez. Az angyalok legyenek veled!

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.