Nyugodtan szerethetsz

Azt gondolnád, hogy a szeretet magától megy minden embernek, hiszen velünk született képességünk, de manapság sajnos nem így van. Ezen a lapon, amely a Szerelem angyalai jóskártya egyik lapja, ennek a problematikáját láthatod.
Elemzéseknél gyakran jön ki olyan helyzetben, amikor a kérdező vagy a partnere zárkózott, bizalmatlan.

Mégis akkor mit tehetsz, ha ezzel a felszólítással találod magad szemközt?

A képet nézve is láthatod, hogy a hölgy „magas lovon” ül, nem engedi közel a partnerét. Az angyalok a képen azért veszik őt körül, hogy segítsenek neki. Tehát ezért van a felszólítás, mert

a hölgy a magasban el sem tudja képzelni, hogy valaki felérhet hozzá. Ha te húzod ki ezt a lapot, akkor ez az üzenet bizony neked szól. Benned vannak olyan sérelmek, fájdalmak, régi vagy új csalódások sebei, amelyek meggátolnak a leereszkedésben. Nem tudod egyenrangú félként kezelni a másik embert, mert megjelenése a régi fájdalomra emlékeztet és a hang a fejedben már előre óva int, hogy vigyázz, mert hátha ő is bántani fog. Természetes következmény ezek után, hogy olyan embert fogsz vonzani, aki hasonló lesz az előzőhöz, hiszen csak az a fájdalomkör dolgozik benned, azokkal a gondolatokkal megtűzdelve.

Mi a megoldás?

  1. Ilyenkor elsősorban a régi sebeket érdemes feloldanod, tisztázni magadban, hogy vajon mennyi harag maradt még benned.
  2. Másodsorban pedig tudatosítsd magadban, hogy azokat nem az aktuális partner jelölt okozta (még akkor sem, ha hasonlónak látod is).

Tudom ez így nagyon egyszerűen hangzik, de bizony sok hölgynél látom, hogy amikor stresszoldásra jönnek, ezek a lépések kimaradtak és csak a múlt sebesülései foglalkoztatják, mivel a harag szinte a múlthoz tapasztja őt. (Őszinte részvéttel gondolok ilyenkor a jelenlegi partnereikre, hiszen most minden más álltal elkövetett vétségért ők kapják meg a büntetést.)

Tehát nem a partnert kell megváltoztatnod, hanem a hozzá való viszonyodat. Nem a múlt szemüvegét kell őrizgetni a szemeden, hanem egy új szemüveget feltenni, amit nem homályosít el a régi idők szennyeződése.

Tehát, tedd meg legalább az első lépést és szállj le a lóról. Aztán belül tisztázd magad teljes nyugalommal mond el a másiknak, hogy mennyi fájdalmat őrzöl, amit egyedül még nem voltál képes elengedni. Tudod van egy régi mondás miszerint „szóból ért az ember”. Mármint a férfi, mindenféle felhang nélkül, hiszen régen a férfit nevezték embernek a nőt meg asszonynak.

Tudatosítsd magadban, hogy nem vagy érdemtelen a szerelemre, nyugodtan szerethetsz csupán szükséged van némi belső tisztulásra, hogy az új kapcsolat ne a régi romjaira épüljön fel.

Ez ennek a kártyalapnak és ennek az élethelyzetnek az üzenete.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.