Önmagad és környzeted megtisztítása

A sok stressz és a zavaró külső hatások miatt lelkünk is szennyeződik, ezért különösen fontos ennek a megtisztítása is. Ilyenkor érdemes az angyalokat is segítségül hívni. Gyakran előfordul, hogy a lelkünkben fájdalmak, érzelmi sebek vannak, amelyek ezt még tovább fokozzák.

Különösen sokat segíthet a kártyák használata ebben az esetben is. Most tehát a kártyát, a számokat és egy vizualizációs technikát fogjuk felhasználni egy egyszerű tisztító gyakorlat keretében.

 

Én az Angyalokkal Gyógyító jóskártyát használom ehhez, de más angyalkártya is segíthet.

Húzz két kártyát:

1. Mi az, ami most a legnagyobb problémát okozza
2. Mi az, ami seígt ezt megoldani

Vizualizációs gyakorlat:

1. Kérd meg Raffaelt, hogy segítsen a tisztításban.

2. Mond ki magadban háromszor: 11981-es számsort, ami a Teremtőhöz való fordulás rezgését tartalmazza. (Grabovoj számsor, a Facebook „Grabovoj számsorok” közössége osztotta meg)

3. Gondolj az első lap témájára.
Ezután képzeletben alkoss egy örvényt a helység közepén, vagy önmagadban (ha magadat szeretnéd megtiszítani), és képzeld el, ahogy az örvény elszívja a negatív érzéseidet. Hagyd addig forogni, amíg minden negatív érzést magához vonz, mint egy mágnes.

4. Képzeld el amint Raffael elviszi az örvényt fel az égbe, ahol megtisztítja azt.

5. Fókuszálj a második lapra, és mond ki magadban vagy akár hangosan a hozzá kapcsolódó megerősítő mondatot háromszor. Kápzeld el amint a hangok a térben körül járnak, illetve a testedben szétterjednek.

Példa:

1. lap - Probléma: Jelek

Ez a lap azt jelzi, hogy a kérdező nem veszi észre a jeleket, nem tud nyitni mások felé, valami esetleg aggasztja, nyomasztja őt. Befelé fordulása miatt, elveszítette a kapcoslatát egyvalakivel vagy több emberrel is. Jelezheti azt is, hogy a kérdező nem kér angyali segítséget, talán mert elfelejtette vagy esetleg nem bízik bennük.

2. lap - Átadás és Elengedés

Megerősítő mondat ehhez a laphoz: Átadom az angyaloknak és elengedem azokat a porblémákat, amelyek eddig nyomasztottak. Kérlek benneteket vigyétek el. Elengedem.

Ezután a vizualizációs gyakorlatot meg tudod csinálni.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.