Probléma megoldás vetés angyalkártyával

A problémák sajnos életünk részei lettek, ezért hát fontos, hogy ne gyűjtsük össze őket, hanem találjuk meg a megoldásukat is mihamarabb.

Az angyalkártya remek eszköz a valódi probléma megtalálására. Ugyanis hajlamosak vagyunk sokfelé osztani a figyelmünket, és így a problémák gyorsan hegyekké vagy hegyláncokká nőnek. A kártya azonban segít neked abban, hogy megtaláld a valódi okot, és megmutatja a megoldást is ehhez.

Erre remek példa a következő probléma vetés, amelyet bármelyik angyal vagy tündérkártyából kirakhatsz.

Én itt a „Tündérek mágikus üzenetei” jóskártyát használtam.
A probléma vetésnél nincs szükség kérdés feltevésre. Elég az is, ha csak kihúzod sorban a lapokat a következő sorrend szerint:

Probléma megoldás vetés

1. Ami a problémát okozza
2. Megoldási út
3. Eredmény

Példa:

1. lap: Probléma- Kilépés

Egy olyan helyzetre utal, amiben nem érzed jól magad, sőt valószínűleg igen régóta fennáll, és már vágysz is a változásra ezzel kapcsolatosan. Tulajdonképpen azt jelzi, hogy a helyzeten változtatnod kell, csak ezt a lépést éppen nem tudod megtenni. Félelmeket jelez és kishitűséget. Utalhat még arra is, hogy nincs konkrét terved a jövővel kapcsolatosan, és ezért érzed magad bizonytalannak és megrekedtnek.

2. lap: Megoldás- Megkaptad amit kívántál

Maradj összeszedett, kitartó és főképpen türelmes önmagadhoz. A változás már elindult, ha ezt nem is látod jelenleg. Mivel a múltban már sokat tettél, ezért ennek az eredménye hamarosan láthatóvá fog válni. Legyél derűlátó és bízz a pozitív jövőben. Bízz abban, hogy minden a lehető legjobban alakul a számodra. Tekintsd ezt az állapotot a Hit próbájának.

3. lap: Eredmény- Szerelmi élet

Eléred azt a párkapcsolatot amire vágysz illetve kapcsolataidban harmónia és boldogság következik be. Érzelmeid megnyugodnak, és szeretetteli életszakaszba lépsz, ahol újabb és újabb lehetőségek tárják fel magukat számodra.

 

 

Hozzászólások

Minden nagyon igaz ,ha úgy alakul boldog leszek

SZERETNÉK BŐVEBB INFORMÁCIOT KÉRNI .AZ ANGYALKÁRTYA VETÉSRŐL ,

Hargitai Andi képe

Kedves Katalin!

Nem írta meg, hogy mit szeretne tudni a kártyavetésről, milyen információra van szüksége. Ha a kártyavetést szeretné megtanulni vagy csak gyakorloni a kártya használatát, akkor lehetősége van egyénileg órákat venni, ahol megtaníthatom az összeolvasásra és néhány hasznos kirakásra is.

Bővebben erről szívesen mondok többet is. Megtalálhat az andi@belsocsond.hu címen, vagy a 06/70-264-6055 telefonszámon.

Hargitai Andrea

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.