Raffael jóskártya

A Raffael jóskártya egy igen különleges csomag, amelyet kifejezetten az egészégügyi problémák feltérképezéséhez tudod használni.

Akár rövid idő óta, akár régóta fennálló problémáról van szó, a kártya mindenképpen segít.

Nézzük hogyan épül fel a kártya, és milyen módon használhatod.

 

A „Rafael arkangyal gyógyító jóskártya” különlegessége, hogy érzelmileg is támogat és konkrét fizikai tanácsokat ad útmutatásul. Így pontosan megtudod, hogy mit is tehetsz magadért, illetve mennyire előrehaladott a problémád. Emellett még egyéb tanácsokat is ad, amire talán nem is gondolnál egy adott helyzetben. Nézzünk néhány példát erre:

Érzelmi szintű tanácsok (csak példaként)

- A megbocsátás gyógyít
- Feltétel nélküli öröm
- Az imádság segít

Fizikai tanácsok

- Élj koffeinmentesen
- Alternatív gyógyászat
- Válassz más kezelőorvost

Egyéb útmutatások

- Kapcsolatok
- Napfény
- Javuló egészségügyi állapot
- Csodára számíthatsz

Ezek alapján akár egy gyors elemzést, akár egy–egy hosszabb távú segítséget is tudsz készíteni önmagadnak vagy másoknak.

Másik különlegessége a csomagnak, hogy minden lapon találsz egy imádságot, amelyet kimondva önmagadnak is segíthetsz.

Használat módjai

1.Több angyalkkártya csomag használata

Én magam gyakran használom más angyalkártyával együtt is. Abból elkészítek egy 6 hónapos jóslatot, és mellé rakom a a Raffael kártyát. Általában a feladat, és az üzenet kártyák mellé szoktam helyzeni egy–egy lapot és a kettőt együtt értelmezem.
Például:
Az Arkangyal kártyából kijött a „Vígasz” lapja, mellé a Raffael csomagból  „A megbocsátás gyógyít” lap került. Együtt mind a kettő a lelki sebek gyógyításáról szól, amelyet belső munkával, csenddel és feltöltödéssel lehet megoldani. Ilyenkor sokat segíthetnek a meditációk vagy egyéb lelki gyakorlatok.
Az arkangyal kártya üzenete volt a „Szenvedély”, a Raffael csomag üzenete pedig „Hallgass a megérzéseidre”. Együtt egyértelműen jelzi, hogy egy változás elindul, és itt különösen fontos, hogy a lehetőségeket jól válaszd meg. A megérzések pedig sokat fognak ebben segíteni.

2. Két lapos elemzés

1. lapként: Ami ártalmas a számomra
2. lapként: Ami segít az egészség elérésében
Itt természetesen a következő lépésekhez kapsz útmutatást. Ezért, ha hosszabb távú betegségről van szó, akkor érdemes pár hét után megint elkészíteni ezt a kirakást.

3. Üzenet kártya

Húzhatsz külön kérdés nélkül is a kártyából. Válassz egy, esetleg két lapot, amely megmutatja mit üzen számodra Raffael arkangyal. Ez is rövid távú útmutatás, de pont elég segítség ahhoz, hogy tovább tudj lépni.

Ha szeretnél még további kirakásokat megismerni, akkor szíveből ajnlom az Angyalkártya kirakások című könyvem, illetve egyénileg is lehet nálam magánórákat venni.

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.