Sorskerék Társasjáték

A Sorskerék egy olyan önismereti-spirituális társasjáték, melyhez a Tarot és az Angyalkártyát hívjuk segítségül. Ezzel lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tudatalattiddal kommunikálj és választ kapj a téged érintő kérdésekre.

Ezt a játékot Mihály arkangyal közvetítésével hoztam létre, amelyhez a 15 évi tarot-kártya tanítás, tanácsadás, kineziológusi és jóslási tapasztalataimat is felhasználtam.

Ez egy olyan eszköz, amelyben játékosan haladhatsz a saját életutadon egy Lélektérkép segítségével, ahol egy speciális tarot-kártya, az angyalok és különböző felismerések lesznek az útitársaid. A tarot-kártya bizonyos szereplői fognak kézen és vezetnek a sorsod útján a jövőbe.

Minden lépésednél különböző kérdésekre kapsz választ, amelyek az eredeti témádhoz tartoznak, és amelyek mélyebben megvilágítják annak gyökerét. A különböző szóbeli feladatok a felismeréseket az angyalok pedig a továbbhaladásodat segítik és így a Sorsod kerekének fordulását.

A Sorskerék Társasjáték felhasználása:

  • Döntési helyzetek
  • Párkapcsolati problémák
  • Sorsfeladat keresés
  • Képességek kibontakoztatása
  • Pénzügyi problémák
  • Intuíció fejlesztés
  • Válságok kezelése témakörében nyújt segítséget.

A Játékban akkor is részt tudsz venni, ha nem tudod pontosan megfogalmazni a problémádat, mert akkor is az aktuális helyzetet, amelyben éppen állsz, a kártya meg fogja mutatni.

Játékosok száma: 4 fő
Időtartama: 4-5 óra
Részvételi díja: 5.000,- Ft
Következő időpont: 2015.04.11.  10:00-14:00 óráig

 
 
MI TÖRTÉNIK A JÁTÉK SORÁN?

A Játékban képet kapsz a téged érintő téma tudatalatti hatásáról, a probléma gyökeréről.  Megvilágítja számodra a megoldásokat, és továbblépést kínál, megmutatva annak eredményét számodra. Pontos felismeréseket és rálátást ad arra, hogy milyen blokkok akadályoznak és milyen lehetőségek állnak előtted. Mivel végigvezet az előtted álló úton, így azzal is tisztában leszel majd, melyik lépésed hova vezet, így tulajdonképpen egy erőforrást nyújt a számodra a jövőddel kapcsolatosan.

A játék kezdetén minden játékos megfogalmazza saját személyes játékcélját. Ha azonban épp nem tudsz pontos célt kitűzni, vagy több cél is van előtted, akkor a Tarot-kártya egy szereplője fog segítségedre sietni, aki végigvezet a játék során.
A játék egy olyan Lélektérben történik, amelynek alapját a tarot-kártyák lapjai adják. Minden lap egy-egy csoport lapjaként vesz részt a játékban és ezzel behatárolja a hozzá tartozó feladatokat, segítőket. A Lélektérben haladva bizonyos tarot-lapok szereplői útmutatásul szolgálnak a saját problémáddal kapcsolatosan, ezzel tovább segítve az általad vágyott jövőbe.

A játékot a hagyományos társasokhoz hasonlósan játéktérrel, és dobókockával végezzük. Ennek segítségével haladunk, s közben a játékmezők szabályai alapján különböző kérdésekre találjuk meg a választ a kártya segítségével.

Jelentkezés: 06/20-216-9140 vagy e-mailben: andi@belsocsond.hu

Visszajelzések a játékról

„Nagyon izgalmas kalandban volt részem. Andi újfent bebizonyította milyen tehetséges és kreatív. Kitalált egy önismereti társasjátékot, amiben a Tarot kártyát hívta segítségül.
Többen is lehet játszani, ami abban is segít, hogy őszintén tudj megnyílni mások ill. elsősorban önmagad előtt. Ha nem ismered jól a kártyalapokat, akkor is élvezetes, mert ha csak a képeket nézed, abból is tudsz asszociálni a válaszokra, illetve van lehetőség egymásnak is segíteni, hisz ez egy közös játék is egyben. A segítség, azért is elkél, hiszen biztos, hogy sokan tapasztaltátok azt, hogy ha magatoknak vettek, nem mindig jönnek a válaszok, mivel ilyenkor nehéz az objektivitás. Jó volt, hogy másokkal közösen, a játék örömével felvértezve tanulhattam, megint új dolgokat magamról.
Csak arra tudok mindenkit biztatni mindenkit, hogy bátran próbálja ki."     Kriszta

 

„Én egyedül játszottam ezzel a kártyával Andi vezetésével. Nagyon meglepő volt, hogy a kártya mennyi kérdésemre adta meg a választ, még arra is melyet magamnak sem vallottam be. Épp egy külföldi munka előtt állok és sokat segített, hogy a játékban megkaptam az útmutatásokat a jövőmmel kapcsolatosan. Most már nyugodtabban indulok neki ennek az utazásnak.
Köszönöm szépen a lehetőséget!"   Erzsi

 

„Nem is gondoltam volna, hogy a tarot-kártya ennyi mindenre tud választ adni. Én nem annyira ismerem ezt az eszközt, és így teljesen meglepő volt a számomra, hogy ilyen mélységig tud segítséget adni minden problémámban. Köszönöm szépen a játékot!" Edina