Stresszoldás, a lelki béke elérése

A stressz korunk egyik legnagyobb ellensége. Azonban van mód arra, hogy megtanuld kezelni a hétköznapokban és arra is, hogy a már felgyülemlett problémákat feloldd. Ezekhez tudok segítséget adni.

Milyen problémákban tudok segítséget és megoldásokat nyújtani?

Segíthetek...

...ha válságba jutottál vagy megrekedtél életed bármely területén

...ha szeretnél kisbabát, de már jó ideje nem néz feléd a gólya

...ha pánikbetegség kínoz, illetve folyamatosan szorongsz

...ha párkapcsolati problémáid vannak

...ha kishitűséged megakadályoz a párkapcsolat kiteljesedésében, illetve a munkában való kiteljesedésben

​...ha egzisztenciális problémáid vannak

Kineziológus oktatóként és tarot-kártya elemzőként közel áll hozzám a lélek rezdüléseinek alapos feltérképezése. Sok módszert ismertem és tanultam meg amelyeket mind a rendelkezésedre bocsájtok gyógyulásod érdekében. Ezek közül néhány csak például...

...a meridiángyógyászat terültébe tartozó EFT módszerét, amely hatékonyságával remekül oldja még a pánik betegséget is

...a kineziológia melynek több ágát (Touch for Health, One Brain, Wellness kienziológia, grafokineziológia) is megtanultam, hiszen van amelyik hatékonyabb a lelki és van amelyik a fizikai területeken tud többet segíteni

...a virág és drágakő esszenciák is segítenek az érzelmek kiegyensúlyozásában

...használom a schüssler sókat amelyek nem csak a fizikai problémákban, de a félelem oldásásban is hatékonyan és rövid időn belül segítenek

...a tarot és symbolon kártya nem csak a probléma feltárásában segít, de kapcsolataink szövevényes dzsungeléből is kivezető utat mutat

 

Néhány kedves visszajezés azoktól, akik már jártak nálam:

BABÁT SZERETNÉK

"Már lassan két éve szerettünk volna babát a párommal. Túl voltunk mindenféle vizsgálaton. Kiderült, hogy hormonális akadálya van nálam a fogantatásnak. Akkor még nem tudtam, hogy ez csak részben oka  a sikertelenségnek. Amikor már minden hormonértékem optimális volt, de a pozitív tesz még mindig váratott magára, rájöttem, hogy lelki síkon is kutakodnom kell.

Ekkor fordultam Hargitai Andihoz, akinél az első kezelés után máris úgy éreztem, mintha óriási kőtömbök zuhantak volna le a szívemről. Olyan múltbéli sérelmekre is fény derült, melyeknek bár nem voltam tudatában, de mégis kihatással voltak a jelenlegi életemre.

Angyalkártyákat is húztam, melyek szinte minden alkalommal mutatták, hogy várható pozitív változás az életemben. Én nehezen hittem el, mégis 4 alkalom után végre sikerült, amire olyan régóta vágytunk.

Ötödik alkalommal már babával a pocakomban mentem oldásra Andihoz, de akkor már sok munkája nem volt rajtam, mert majd kicsattantam a boldogságtól. Szívből ajánlom Andit mindazoknak, akiknek gondjuk van a fogantatással, hiszen a pozitív teszthez (és egyáltalán az egészséghez) nem elég a testünket karban tartani, a lelkünkre is oda kell figyelni!"

Andrea

 

TÁRSFÜGGŐ VOLTAM

Angyalkártya tanfolyamot végeztem Hargitai Andinál és egyedi stresszoldásra is jártam hozzá. Az oldások elején kiderült, hogy ki kellene lépnem a kapcsolatomból, mely a volt férjemmel már csak úgy működött, hogy külön lakásban laktunk. 
Az oldások fiatalasszony koromnál kezdődtek, utána jött a gyerekkorom, a legvégén a jelenhez közelebbi idők. Sok blokkot cipeltem magammal már kisgyerekkortól, több évet többször is kellett oldani és több személlyel kapcsolatban sem volt elég egy alkalom az oldásra, annyira mély sebek voltak a lelkemben.

A stresszoldások hatására lelkileg folyamatosan erősödtem, vidámabb, határozottabb lettem és önismeretre tettem szert. A legnagyobb meglepetésem az volt, hogy kiderült, nagyon haragtartó vagyok. Azóta javultak az emberi kapcsolataim: sértett és érzékeny emberből nyitottá, intuitívvá és türelmesebbé váltam.

Andi a tarot-kártya rejtelmeibe is beavatott. Rengeteg vetést csináltunk s egyre gyakrabban jöttek ki olyan lapok, melyek a szakítást tanácsolták. A tarot rávilágított arra, hogy társfüggő lettem az évek során. Egy ideig még ellenálltam, aztán rájöttem, muszáj megtennem.
Augusztus végén végképp hazaköltöztem, elengedtem és lezártam a múltat. Tudok, sőt nagyon szeretek egyedül lenni, sok tervem van még az életben. Amitől nagyon féltem, nem jött be: a gyerekeim nem akadtak ki, hanem megértően fogadták a döntésemet. Ebben persze segítettek Andin kívül az égiek is.

Köszönöm!

R.A.

 

VISSZAKAPTAM AZ ÖNBECSÜLÉSEM

Andi mindamellett, hogy elsőrangú szakember, kiváló oktató, egy rendkívül melegszívű, ösztönző, pozitív személyiség is.

A tőle tanult kivetések különlegesek, az élet minden területén segítenek! Emellett saját módszereivel és szeretetteljes bátorításával önbecsülésemet olyan szinten fejlesztette, hogy képessé váltam egy magasabb szinten megélni az életemet, a hivatásomat és a vágyaimhoz is közelebb kerültem!

Szívből ajánlom mindenkinek, aki változtatni szeretne az életén!

Timi

 

CSODÁT MŰVELTÉL

Andi hallod, csodát műveltél velem! Életemben nem éreztem magam ilyen könnyűnek mint most. Érzem, hogy szabad vagyok, hogy már nem kell másoknak megfelelnem, nem kell azon görcsölnöm, hogy fogadjon el mindenki, hogy szeressen mindenki.

Le is teszteltem ezt gyakorlatban, kiírtam fb-re egy posztot, amivel sok embert magamra haragíthatok. S így is lett. És annyira, de annyira jól érzem magam most! végre nem érdekel már, hogy utálnak... Ez a szabadság, iszonyat jó érzés!

Czetele Győző 


Gyere el személyes tanácsadásra, ha...

...szeretnél több önbizalmat.

...egyedül érzed magad a problémáiddal.

...párkapcsolati problémáid vannak.

...nehezen tudsz dönteni.

...szeretnéd ha valaki utat mutatna és feloldaná az érzelmi blokkjaidat.

Megesik, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amit nem tudsz egyedül megoldani. Ilyenkor segít, ha van valaki aki eligazodik a lélek rejtelmeiben. Aki segít feloldani az érzelmi gubancokat és megtalálni a kiutat.

Hogyan néz ki egy stresszoldás?

Elmondod milyen problémában szeretnél megoldást találni. A kinzeiológia segítségével együtt megkeressük a probléma gyökerét és azt feloldjuk.

A kineziológia egy szintetikus tudomány mely több módszert is magába foglal. A pszichológiát, kínai gyógyászatot, táplálkozástudományt, esszenciális energiákat, meridiángyógyászatot, stb. Így nagyon színes paletta áll rendelkezésre egy-egy probléma feloldására.

A gyakorlatban a stressz legfőbb forrásának megtalálása az izomteszt segítségével történik, melyhez vagy csak a két karodra van szükség, vagy esetenként lehet, hogy kezedet, lábadat tesztelem. Ez egy olyan visszajelző rendszer, mely tisztán megmutatja, hogy milyen információk, helyzetek okoznak neked problémát. Felsorolok különböző adatokat és amelyiknél a karod izomtónusa elgyengül az az információ stresszt okoz neked. Ezzel a módszerrel konkrétan meg lehet találni egy konkrét eseményt, mely problémat okoz számodra.

Így nem kell minden részletet elmondanod az életedről, elég csupán az adott helyzetet megbeszélni.

Hol, és mikor tudsz velem találkozni?

Budapesten a XX.kerületben. A találkozás időpontját előzetesen telefonon egyeztetjük.

Külföldön élő magyaroknak Skype-on történő stresszoldás is elérhető.

Mennyibe kerül?
A stresszoldás ára 1.5 órára 13.000,-FT

Külföldön élő magyarok számára utalható euróban is, díja 44 EUR

Elérhetsz az alábbi telefonszámon:

Hargitai Andi Tünde
+36 20 216-9140

Hargitai Andi Tünde kineziológus oktató