Szerelmi jóslat arkangyalkártyából

Ameddig ember él a földön addig a párkapcsolat témája örökzöld marad és ez a jóskártyák tekintetében is igaz. Amikor az angyalkártyát használod, érdemes a párkapcsolat területére is több oldalról ránézned. A különböző kirakások segíthetnek abban, hogy tisztább képet kapj a párkapcsolatodról illetve a kapcsolat lehetőségeiről.

Nézzünk most egy olyan kirakást, amelyet egy kapcsolat előtt érdemes elkészítened. Ez segíthet abban, hogy tiszta képet kapj a várható lehetőségekről és az esetleges akadályokról is.

 

 

Párkapcsolat előtti kirakás

  1. lap: Tudatalatti hozzáállásod egy párkapcsolathoz
  2. lap: Ami segít egy párkapcsolat kialakításában
  3. lap: Ami akadályoz ebben
  4. lap: Következő lépés
  5. lap: Várható eredmény a közeljövőben

Ezt a kirakást bármely angyal vagy tündérkártyából elkészítheted. Én most az „Arkangyalok jóskártyát” fogom példaként felhasználni.

Példa:

Tudatalatti hozzáállásod egy párkapcsolathoz: Üdvözlet a mennyből

Itt a menyei támogatás van jelen, és utalhat a partnerek szellemi nyitottságára is. Hozzáállásként mindenképpen kedvező, hiszen az angyalok épp üdvözlik a kapcsolatot.

Ami segít egy párkapcsolat kialakításában: Harmonikus kapcsolatok

Békés közeledés segíthet, amikor mindkét fél a harmóniát keresi egy kapcsolatban. Ebben a helyzetben az irányítás illetve a másik fél elnyomása semmiképp nem megfelelő opció. Segíthet ebben az egyenrangúság és az együttérzés mind a két ember részéről.

Ami akadályoz ebben: Vége a nehézségeknek

Ez azt mutatja, hogy vannak még akadályok, amelyeket idővel mind a ketten fel tudnak számolni. Lehet ez belső küzdelem vagy akár külső visszatartó erő is. A lényeg, hogy nem lehet gyorsan megoldani, ezért fontos a türelem és a kitartás is ebben a helyzetben.

Következő lépés: Biztonságban vagy

Ez a lap arról üzen, hogy a kapcsolat biztonságban van, nem fenyegeti nagyobb veszély.  A félelem helyett inkább érdemes a szeretetre összpontosítani, és a stabilitást megőrizni a kapcsolatban.

Várható eredmény a közeljövőben: Tisztán érzékelés

A kérdező idővel tisztábban látja majd át a helyzetet, és ez segít a továbblépésben is. Érzékenyebbé és őszintébbé válik a kapcsolat. Tisztábban fogják egymás igényeit látni. Mélyebb érzések születnek a kapcsolatban.

 

Ha szeretnél további angyalkártya kirakásokat is megismerni, akkor az Angyalkártya vetések e-könyből még további 17 vetést ismerhetsz meg több témára is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.