Éves jóslat 2018-as évre

Kezdd tiszta lappal a 2018-as újévet.

Újévi jóslat és karmikus feladatok feltérképezése az új évre személyreszólóan.

Nem tudom te, hogy vagy vele, nekem az egyik nagy kedvencem volt a Star Wars sorozat. Már réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...wink is vonzott a múlt és a jövő eseményeinek láncolata, egymásra hatása és azok felderítése, megértése. Emlékszem milyen jót mulattam az új részeken, például amikor Yoda azt mondja a jedi tanácsban, hogy...

"a sötét erő mindent ködbe burkol, a jövőt kifürkészni immár lehetetlen".

Emlékszel erre a mondatra?   

Hát most elfelejtheted, mert nem kell jedinek lenned ahhoz, hogy a jövődbe láss.

Elég a tarot-val tisztában lenned és te magad is leránthatod a leplet a jövőről, a 2018-es éved most még homályba burkolódzó részleteiről.

Gondoltam ez is egy jó lehetőség lehet arra, hogy...

...segítségemmel tiszta képet kapj a jövő évedről.

Amennyiben...

... szeretnél egy jövőképet a következő évedről...
... bizonytalan vagy az összeolvasásban...
... nem ismered még az éves elemzés lényegét...
... nem vagy elég biztos magadban...
... másnak már mersz is jósolni, magadnak azonban nem...

...úgy ez egy nagyszerű lehetőség most.

Most már hagyománya van ennek a tanfolyamnak és szeretném ezt tovább folytatni az idei év végén is. Az elmúlt években nagy sikere volt, így most tovább bővítve az idén is újra részt vehetsz rajta.

Éves elemzésként a legtöbb ember csak a 12 lapos kirakást ismeri. Ennek összeolvasása és hiteles visszaadása azonban komoly feladat még a közepesen képzett elemzőknek is. Ha valaki nem jól csinálja, bizony azt vesszük észre, hogy nem teljesen azok a dolgok történnek az év folyamán, amit a kártyajós mondott nekünk.

Ezen a tanfolyamon azonban egy másfajta éves elemzést tanulhatsz. Az általam megálmodott éves kirakás, amely már 8 éve bizonyít, Új évi kirakás néven, amelyet Magyarországon nem használnak, pedig rendkívűl tiszta képet ad az eljövendő évről. Emellett pedig összegzi az elmúlt év feladatait és megoldási lehetőségeit.

ÚJ! RÁADÁS!

1. Kapsz egy kirakást az Életcélkártyából, amelyet az éves elemzés mellé elkészíthetsz minden évben és egy egészen különleges információt ad a különböző életterületeidről. 

2. Készíthetsz egy montázst a jövő évedről, amely segít majd megvalósulni az álmaidat..

Segítséget nyújtok abban, hogy tiszta és világos 2018-es év elé nézhess.

 

Tehát összeségében amiben ezen a napon részed lesz... 

♦ Kapsz egy  Éves elemzést 2018-ra
♦ Kapsz egy útmutatást az Életcélodról, és az évben megvalsítható lépésekről
♦ Készíthetsz egy kollázst a vágyaidról
 

Bármilyen kártyából választhatsz a tanuláshoz, akár a kedvencedet is és annak a képi világával tanulod meg elkészíteni az éves elemzést.

Gondold csak végig, most...

...egy személyes elemzésés áráért,
kapsz egy éves elemzést,  életcél feladataid pontosítását és egy kolázst amely segít megvalósulni a vágyaidat!

 

Időpont: 2017 december 27. (szerda)  10:00-16:00 óráig

 Helyszín: Budapest, XX.ker. Baross u. 38. 5/50.

 

A részvételi díj  

12.000,-FT 

Most nem részletezem újra, hogy mi mindent kapsz ezért a pénzért, hiszen ezeket elolvashattad feljebb és láthatod, hogy megéri eljönni és végigtanulni velem ezt a napot

Hogyan jelentkezhetsz rá?

Ide kattintva beírod az adataidat az alábbi űrlap blokkba, ezután kapsz egy emailt amiben megírom a további adatokat. Jelentkezésedet csak úgy tudom elfogadni, ha szándékodat, helyedet megerősíted 3.000,-FT előleg átutalásával. A számlaszámot és a címet a válasz emailben küldöm ki. Minden tennivalót részletesen megtalálsz az emailben és a későbbi képernyőkön.

Ide kattins a jelentkezéshez és töltsd ki az adatlapot 

A jelentkezéseddel biztos lehetsz abban, hogy a 2018-as évedről részletes és tiszta képed lesz. Azt is bizton merem ígérni, hogy az itt tanultakat biztosabban fogod használni ezután. Amit ezen kívül megígértem azt már olvastad feljebb, nem kell újra ismételnem magam.

Ha kíváncsi vagy bármire az elkövetkező 2018-as éveddel kapcsolatban, most már tudod hol és mikor találkozhatsz velem biztosan.

Köszönöm, hogy végigolvastad és várlak szeretettel, ezen a családias összejövetelen.

Hargitai Andi Tünde

Hargitai Andi Tünde