Ugye nem baj, hogy rögtön egy kérdést teszek fel?

Az intuíciódat használod a kártyaolvasásnál vagy az előre megírt jelentéseket próbálod ráhúzni a helyzetre?

Képzeld el, hogy a legjobb barátnőd kérdez rá egy kényes témára.

Természetesen előveszed a kedvenc paklidat, megkevered és kiteríted az asztalon. Ő pedig választ néhány kártyát, a kirakásnak megfelelően. De! Te ismered minden apró titkát, a sérelmeit és vágyait is. Párkapcsolatában és általában az életével kacsolatban nem is vagy pártatlan. Hiszen szereted. Ő az, akinek Te is kiöntheted a szíved, ha problémáid vannak. Hogyan leszel képes objektíven elmondani neki azt, amit a lapok mutatnak?

Bizony képes lehetsz, ha a képeket figyeled vagy, ha minden lapról tudsz egy két fontos kulcsszót, amelyek segíthetnek a megfejtésben.

Most készült el az új könyvem, amely pont ezért íródott. Minden lapról van benne egy rövid útmutató kulcsszavak formájában. Így akár tanuláshoz, akár emlékeztetőnek is könnyedén használhatod.

Hargitai Andi Tünde -Tarot tömören - Kulcsszavak a mefejtéshez ebook

Mi a különleges ebben a könyvben?

A legfontosabbal kezdeném, ez pedig egy összeolvasási technika, amely a kulcsszavakra épül.

A másik különlegessége, hogy segít saját kulcsszavakat készíteni, hiszen mindannyiunknak más a szókincse. Ha pedig a saját szókészletedet használod a kedvenc kártyádhoz akkor jobban meg is marad benned.

A harmadik fontos eleme, hogy mire használhatod a kulcsszavakat. Ezt nyolc pontban foglaltam össze, persze mindig vannak új ötletek, de kezdésnek ennyi éppen elég lesz.

Az értelmezéssel sok probléma van. Hiába a sok tanulás, a hosszú leírások és jelentéstartalmak nem maradnak meg teljesen és így a kártyavetések nagy része nehezen értelmezhető, miközben a jobb agyfélteke, az intuitív elme teljesen eltunyul. Pedig itt van a kulcsa a kártyaolvasásnak. Mármint a jobb agyféltekében.

Meglepő lehet a következő mondat, de…

A racionalitás a képolvasás és az intuíció kéz a kézben járnak a tarot vetéseknél. Legjobb, ha ezek összhangban vannak egy kirakás és értelmezés közben. Ennek az egyensúlynak az eléréséhez adunk most még egy segítséget a legújabb ebook-kal, hogy könnyebb legyen a vetések megfejtése. Hiszen az emlékeztető kulcsszavak, ha közben a képet is nézed, megmozgatják az jobb agyféltekédet és intuitív képességedet.

Hargitai Andi Tünde -Tarot tömören - Kulcsszavak a mefejtéshez ebook Uralkodónő lapjaHargitai Andi Tünde -Tarot tömören - Kulcsszavak a mefejtéshez ebook Uralkodó lapja  Hargitai Andi Tünde -Tarot tömören - Kulcsszavak a mefejtéshez ebook Kehely 3-4 lapjai

A kártyákhoz tartozó kulcsszavak mellé beletettünk még néhány gondolatot a készítéséről és a használatáról is. Ezeket elolvasva Te is képes leszel elkészíteni a saját csomagodhoz az általad használt szavakat. Így már sokkal hatékonyabban fogod megfejteni a kirakásokat.

Addig is ameddig elkészülsz a saját készleteddel, használd bátran az enyémet!

Ára 3.700,-FT amelyet átutalással, banki befizetéssel vagy postai csekkel tudsz rendezni.

Szeretnéd könnyen és gyorsan elsajátítani a tarot-kártya lapjait?

Kattints ide, rendeld meg most és könnyebben fogsz eligazodni a kártyák jelentésében!

 

Hargitai Andi Tünde angyalkártya elemző

Hargitai Andi Tünde

+36 20 216-9140