Ingyenes tarot és önismereti tanfolyam

DöntéshelyzetSokszor kerülhetsz olyan helyzetbe életed során, amikor döntened kell.

Szeretnéd tudni mi lesz az eredménye döntéseidnek?

Valójában az intuíciód mindig megsúgja a helyes választ, ám a rohanó világ hétköznapi zajában, lelked suttogó, halk hangja tovaszáll.

A tarot-kártya segítségével tiszta képet kaphatsz arról, hogy merre indulj és milyen eredményekkel számolhatsz, illetve azt is megmutatja amerre most nem tanácsos menned.

Gondolhatod most, hogy
„ugyan már, miben segíthet nekem egy kártya?”.

Elárulom, ha elég kreatív vagy, mindenben...

A legfontosabb szinte mindenkinek a boldog, harmonikus párkapcsolat és a nyugodt vagy éppen ellenkezőleg, a kalandokkal teli élet elérése. Majdnem biztos, hogy a fontos döntések végeredményét még a kalandorok is szívesen látnák előre.

A tarot-kártya a tudatalattid képeit hozza felszínre és így segít az életed minden területén, a számodra még tudatosan talán nem látható eredmények felfedésében.

Kérheted a tarot-kártya
és felsőbb éned tanácsát az alábbi helyzetekben:

 • segít a párkapcsolatban és akkor is, ha most éppen egyedül élsz. Egyrészt megmutatja mit tehetsz, hogy megtaláld a megfelelő társat, másrészt egy meglévő kapcsolatban is adhat jó tanácsot annak javítására, vagy egy problémás helyzetben megmutatja a békésebb kivezető utat.

 • tisztábban láthatsz bármilyen anyagi helyzetben, milyen akadályaid vannak, és hogyan hozd egyensúlyba ezt a területet

 • munkahelyi problémákban, új munkahely keresésében, karriered építésében vagy ha társas vállalkozásba kezdenél

 • álmaid vagy akár álmodozásaid elemzésére, hogy tisztán megfejthesd felsőbb éned üzenetét

 • használhatod meditációra, mely alatt szoros kapcsolatba kerülsz a lapokkal, megérezheted és átélheted azok rezgését és azt, hogy mit üzennek neked.

 • életcélod megkeresésében, tisztánlátásában és elérésében

 • akadályaid megfogalmazásában. Feltárja a belső, tudatalatti hatásokat, a külső körülményeket, félelmeidet és belső gátjaidat. Használhatod rövidebb, vagy akár hosszabb távú elemzésre, amit úgy is neveznek, hogy

 • "sorselemzés", akár 1-3 éves időtartammal, mely természetesen nem csak a bejárható lehetőségek útját vázolja, de emellett felhívja a figyelmedet a lehetséges buktatókra és azok megoldására is.

 • az önismeretben és önfejlesztésben, mert a kártyák felfedik, hogy mely tulajdonságaid erősebbek és melyiken van még mit javítanod

 • bármilyen nehéz helyzetben, ha ennek okát szeretnéd feltárni. Persze a megoldást is megmutatja, nagyon pontos helyzetképet ad, megmutatva a kivezető utat.

 • fontos egészségi kérdésekben, és például gyermek vállaláskor

 • és egyéb helyzetekben is.....

 

Ha valamit kifelejtettem volna bocsásd ezt meg nekem, hiszen a sor rendkívül hosszú. Lehet végtelen és csak a kreativitásod szabhatja meg a határaidat és így a felhasználás lehetőségeit.

A tarot-kártya 78 lapja több területet is megmutat életedből. Külön lapok segítenek az érzelmi kérdések, az anyagi terület, az egészség és a mindennapi akadályok, küzdelmek tisztán látásában. Ezeket akár külön is használva specifikusan tudsz például csak az érzelmi, anyagi vagy egészségi helyzetedre nézve útmutatást kérni.

A tarot-kártya lapjainak szerkezete egy már-már elfeledett, nagyon ősi beavatási rítust, folyamatot képez, amelyet teljesen végigjárva és alaposan tanulmányozva, Te magad is részesülhetsz ebben a beavatásban. Ezáltal nem csak személyiséged, önismereted és önbizalmad is fejlődik, erősödik. Ha erősödik az önbizalmad akkor csodálatos dolgok történnek veled, mintha nem is ezen a bolygón élnél, ezek között a számodra eddig talán ismeretlen vagy sokszor csak, meg nem értett emberek között.

Elhagyhatod félelmeidet, bizonytalanságodat. Minden olyan nem szeretett tulajdonságodat, amit eddig nem igazán tudtál elfogadni most megérted és elfogadod, hiszen tudatosul benned, hogy így lettél teremtve és Te választottad a mostani életfeladatodhoz.

Családi és egyéb kapcsolataid is erősebbek,
szeretettelibbek és harmonikusabbak lesznek.

Megfogalmazódott már benned valamelyik mondat ?

 • elegem van az állandó bizonytalanságból

 • a mindennapi problémáimat szeretném sokkal könnyebben megoldani

 • szeretnék könnyebben eligazodni az üzleti élet útvesztőjében

 • nem értem miért én fizetek rá mindig

 • szeretném sokkal jobban érezni magam

 • szeretném megtalálni végre az életcélom

 • szeretném megtalálni a nekem való munkát, munkahelyet

 • végre kiegyensúlyozott harmonikus kapcsolatot szeretnék

 • vágyom egy igazi megértő társra

 • egyszerűen boldogan szeretnék élni

 

Találtál rájuk megoldást?

Próbáld ki, segíthetek rátalálni az útra ami elvezethet hozzá.

Hiszek benne, ezért is választottam mottónak ezt a mondatot:

A tarot-kártya és Önmagad ismerete, a választás felhőtlen szabadságát kínálja Neked.

A Te feladatod csak annyi, hogy megtanulod értelmezni a kártyák jelentését, elsajátítod a képi látásmódot és bátran kéred a tarot-kártya és felsőbb Éned segítségét amikor valamiben kétséged támad és intuíciód halk sugallatát elnyomják a hangosabb külső és belső hangok.

Segíthetek Neked a tarot-kártya titkos tanításainak feltárásában és önmagad megismerésében.

Amit Te megtehetsz, hogy itt ingyenesen feliratkozol, így használhatod a tarot és önsmereti-tanfolyamot és napokon belül  100%-ig ingyen betekinthetsz a tarot-kártya titkaiba és önmagad belső világába.

Kattints ide a feliratkozáshoz!

Ha ismernéd a tarot-kártyák jelentését és a megfelelő vetéseket, most vethetnél is magadnak erre a tanfolyamra. Így azonban csak annyi a tanácsom, hogy csendesedj el és hallgass a szívedre, az intuíciódra és ha megteszed az első lépést, nem indulsz hiába ezen az úton.

Ha mindent jól csinálunk, életed talán
legizgalmasabb kalandja előtt állsz.

Jelentkezhetsz bármikor és ha elsajátítod a tarot-kártyák és vetések ismeretét, megváltozik képi látásmódod, önismereted, életed és a kapcsolataid minősége is hamarosan javulni fog.

Remélem ezzel a rövid leírással tudtam segíteni neked életed egyik nagyon fontos elágazásánál. Azt tudnod kell, hogy ha erre az oldalra vetődtél az nem a véletlen műve hanem inkább "a sors keze", ha mondhatjuk így.

Egy biztos, a helyzetet Te teremtetted nem más.

Feliratkoztál?

Ha igen, biztosan jól döntöttél, ha most még nem, akkor valószínűleg nincs még itt az ideje.

Látogass meg minket bármikor és amikor újra elolvasod az oldalt vagy valamelyik blogbejegyzést, lehet egy másik csillagállásnál máshogyan döntesz majd.

Szívből jövő jókívánságokkal

Hargitai Andi Tünde és Hargitai Lajos

Hargitai Andi Tünde tarot-kártya oktató