Tarot párkapcsolati vetésgyakorló nap

Szeretnél új párkapcsolatot, de még nem talált rád az igazi?

Szeretnéd tudni hogyan találhatod meg a hétköznapokban társaddal a harmóniát?

Szeretnéd megtudni a kapcsolatod jövőjét?

Ez a tanfolyam segíthet neked ezekben a kérdésekben.

A tanfolyamon gyakorolhatod és bővítheted a tudásodat illetve gyakorolhatod a vetések összeolvasását. Itt most csak kifejezetten a párkapcsolati vetéseket tanuljuk és gyakoroljuk a nap folyamán.

A párkapcsolati vetések közül hárommal ismerkedünk meg részletesebben. Ezek

  • a szerelmi jóslat
  • az új társ kirakás
  • a kapcsolat térképe vetés

Megismered a három kirakást részletesen és a gyakorlatban is kipróbálhatod mindegyiket. A nehezebben értelmezhető lapokat megnézzük különféle pozíciókban is. Ez mélyíti majd a tanultakat és könnyebbé teszi az összeolvasást.

Például a Kelyhek hetes lapja mit jelent

feladatként

Feladatként azt jelzi, hogy fontos és szükséges az álmodozás.

eredményként

Eredményként az illúziókra hívja fel a figyelmedet, ha így haladsz elveszítheted a párod, mert nem látod hova tart a kapcsolat, illetve hamis képed van a jövőtökről.

belső akadályként

Belső akadályként pedig arra figyelmeztet, hogy nem látod a valóságot és ezért nem is tudod a helyes mederbe terelni a kapcsolatot.

segítő erőként

Segíti az ábrándozást, a vágyaid megfogalmazását.

 

Természetesen mint más tanfolyamaimon, úgy itt is felteheted a kérdéseidet, amelyek eddig a tarot-vetéssel kapcsolatosan felmerültek benned. Elhozhatod kedvenc kártyádat és abból csinálhatod a vetéseket, majd közösen elemezzük.

A tanfolyam időpontja 

2017.

reggel 9:00-17:00-óráig
ebédszünet 12:00-13:00-ig 

Hová kell jönnöd a tanfolyamra? 

Budapest, XX.ker. Baross u. 38. 5/50

Nagyobb térképre váltás

A tanfolyam díja

14.000,-FT

Jelentkezhetsz ide kattintva >>>

Jelentkezhetsz az oldalsávban lévő űrlap kitöltésével. Beírod az adataidat az űrlapba ezután kapsz egy emailt amiben visszaigazolom jelentkezésedet. Minden további tennivalót részletesen megtalálsz az emailben.

Ha a jelentkezés mellett döntöttél, úgy ez egy nagyon jó lépés volt, hogy tisztábban láss a párkapcsolati kérdésekben is. A tanfolyam alatt megtudhatsz a párkapcsolatodról és magadról minden fontos elemet, amire sok ember több évnyi keserves küzdelem után juthat el esetleg.

Amit megígérhetek azt már olvastad feljebb, nem kell újra ismételnem magam. Ezzel be is fejezem a mondandómat, ha kíváncsi vagy bármire most már tudod hol és mikor találkozhatsz velem biztosan.

Köszönöm érdeklődésedet, jelentkezésedet. Várlak szeretettel ezen a barátságos és családias tanfolyamon.

Hargitai Andi Tünde

  +36 20 216-9140