Vetés párkapcsolati problémára

A párkapcsolatban nagyon gyakran kell szembenéznünk olyan problémákkal, amelyekre nem vagyunk felkészülve. Van amikor sikerül megoldani és van, amikor még magát a problémát sem értjük igazán. Ez az egyszerű haromlapos kirakás segít a probléma okát feltárni és a megfelelő megoldást is megmutatja hozzá.Hargitai Andi Tünde és Hargitai Lajos - Vetések a szerelemhez - ebook

Könyvünkben a párkapcsolat minden időszakára találsz vetéseket, amelyekkel a problémás helyzetekben könyebben eligazodsz.

http://belsocsond.hu/vetesek-a-szerelemhez

 

...ha a párkapcsolat előtt vagy...
...ha éppen párkapcsolatban élsz...
...ha a párkapcsolatban problémák merülnek fel...
...ha párkapcsolat után vagy és szeretnéd túltenni magad a csalódáson...

...úgy ez az ebook neked is szól. Kattints a képre vagy a linkre és nézd meg részletesebben is.

Problémamegoldó vetés a párkapcsolatra

Probléma: Érme 2

Ez azt jelzi, hogy a kérdező nagyon kifelé figyel, vágyik a változásra. Kicsit pörgős is, mindent kézben szeretne tartani. Az Álmodó naplója kártyán a hölgy háttal áll, ami arra utal, hogy valamivel nem akar szembenézni. Az pedig, hogy a két hajó felé nézeget, mintha egy-egy vágy lenne, amely között dönteni kellene.

Megoldás: Érme 9

Meg kell tanulni észrevenni a pillanat apró örömeit. Lassuljon le, hogy észrevegye a már jelenlevő szépséget az életében. A kártyán szereplő hölgy elmerül a madár látványában és szemmel láthatóan élvezi a természetet csodáit.

Eredmény: Bot 7

Ez arra utal, hogy fenyegetőnek érzi azt amikor nem irányíthat mindent. Ebben a helyzetben szükséges megvizsgálni a félelmeit. Meg kell tanulnia lazítani. Talán az ellenség nem is kívül, hanem belül van. Ha erre rájön, akkor a fenyegetetség érzése is megszűnik, mivel a belső ellenállás feloldódik.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.